Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-on éves hölgyek, szerintete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-on éves hölgyek, szerintetek ez mennyire jó “csajozós” szöveg?

Figyelt kérdés

Egy kisboltban dolgozom és az jutott eszembe, hogy mikor egy nekem tetsző lány fizet, akkor a szokásos ... lesz szöveget úgy módosítanám, hogy pl. 500 forint és egy telefonszám lesz.

Nektek tetszene vagy nagyon erőltetettnek tartanátok?

26 f

2021. jún. 28. 15:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
85%
Igen? Egy telefonszám lesz? Örömmel megadom az agyturkászomét.. :))
2021. jún. 28. 16:43
 12/21 anonim ***** válasza:
28%
Egy ilyen után az üzletvezetőhöz mennék egyből.
2021. jún. 28. 17:01
 13/21 anonim ***** válasza:
87%
Hát ha én vásárolnék nálad és egy ilyet benyögnél valószínűleg köpni-nyelni nem tudnék és nagy valószínűséggel nem vennék semmit és nem is mennék oda többet.
2021. jún. 28. 17:04
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Ott te a kisboltot kepviseled. Barmit teszel mondasz a bolt neveben teszed. A boltot rangatják meg. Ehhez tartsd magad nem diszkoban vagx.
2021. jún. 28. 17:32
 15/21 anonim ***** válasza:
67%

Balázs-percek

Te akkor sem kellenék egy nőnek se, ha cégvezető lennél.

2021. jún. 28. 17:34
 16/21 A kérdező kommentje:
17:01-es! Akkor is az üzletvezetőhöz mennél (aki amúgy szintén én vagyok, de ez most lényegtelen), ha amúgy bejön a pasi vagy csak akkor rúgatnád ki ha nem jön be?
2021. jún. 28. 17:38
 17/21 anonim ***** válasza:
56%
Akár bejön a pasi, akár nem, ez a viselkedés nagyon kiakasztana.
2021. jún. 28. 17:42
 18/21 A kérdező kommentje:
17-es! Rendben, köszönöm!
2021. jún. 28. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Azt hozzá kell tennem, ha pl.: mindig nálatok vásárolnék és te pénztárosként kedves, udvarias lennél, akkor minden alkalommal nálad fizetnék (nekem vannak kedvenc pénztárosaim). És így előbb-utóbb a kis beszélgetések után, lehetne esélyed egy randira.
2021. jún. 28. 17:48
 20/21 anonim ***** válasza:
84%

Nem tudom itt miert van kiakadva mindenki, en jot nevetnek rajta, nem ereznem magam sertettnek es emiatt nem keresnek uj boltot. Ha kesobb kicsit megismernenk egymast, mert oda jarok mindig es amugy is tetszenel, tenyleg kedves, jofej vagy, akkor nalam is lehetne eselyed.

Azt viszont nem art, ha tudod, hogy ha kifogsz egy olyat, aki ezt sertonek talalja, akkor ki is rughatnak emiatt. Engem diakmunkan azert szidtak meg durvan, mert elfogadtam egy csokit az egyik vasarlotol xd

2021. jún. 28. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!