Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiakat nem zavarja az úszógumit egy nőn, csak legyen melle és feneke?
Nézd meg, milyenek azok a férfiak, akiket ez nem zavar.
Kellene neked bármelyik is?
Csak azért kérdezem, mert azt olvastam, hogy a férfiak szeretik, ha egy nőn van mit fogni.
Lapos hasam van, vékony vagyok és nem szeretnék azért hízni, hogy legyen rajtam mit fogni.
Nem érezném jól magam, ha csak így kellenék valakinek...
Ez butaság. Valahol a nőiesség és a természetesség egyik jele nálam hogy a nőn van némi plusz. Ez lehet hason, fenéken, combokon is. Ám ez mit sem ér ha a hölgy nem tud az alakjával mit kezdeni. Legyen jóban a belsejével. Azaz hozza ki belőle helyzethez képest a maximumot. Hívja fel magára a figyelmet a sminkjével, öltözködésével, hajával. Igenis egy husis nő is tud vonzó lenni. Sok nő ismerősöm sportol. Ezzel addig amíg az egészsége érdekében teszi semmi baj. Amikor olyan miatt teszi hogy másoknak tetsszen akkor már zavaró tud lenni. Mert ezen kattog hogy tetszik-e a pasasnak. Pedig nekünk nem ezen jár az eszünk. Hanem hogy nem csinálunk-e hülyét magunkból valahogy. :D Pedig úgyis fogunk csak a nők szimpátia esetén elnézőek :)
Szóval nyugi, a husi nem probléma ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!