Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egyszerű bolti eladó lányokkal ismerkedni?
Ha azt érezteted vele, hogy ő csak egy egyszerű bolti eladó, akit jobb nincs alapon szemeltél ki, hamar megmutatja merre van az ajtó.
Egy embert nem a munkája határozza meg, hogy mennyit ér!
"aztak..va neked milyen felsőbbrendűségi komplexusod van. Szerintem senkivel ne eröltesd az ismerkedést."
Ezt nem én állítottam, hanem mások lőtték be az én szintemet.
Azt írták, hogy egyszerű melósként én is egyszerű bolti eladókkal ismerkedjek!
Nem én hanem más lányok javasolják. Ezért írtam ki a kérdést.
Kicsit bizarrnak tűnik lányokkal "kikezdeni" a munkahelyükön.
Ha meg nem munkában van, akkor honnan tudjam előre, hogy mi a társadalmi státusza?
Kezdjem azzal, hogy:
Hi what's your status?
12
na ja. Sem a végzettsége. Lehet, hogy szereti csinálni, ilyet is ismerek. Lehet nem. Lehet most annak is örül, hogy valami munkája van és később vált. Lehet XY helyen végzett, de nem kapott jobbat. Sosem lehet tudni, de emiatt degradálni valakit nagyon alja dolog.
Nekem sok lány javasolta, hogy dögöljek meg, meg nézzek már tükörbe. Az utóbbit szoktam művelni, de az előbbit nem fogom csak azért, mert más valaki "javasol" dolgokat.
Ha nekem tetszik valaki letojom a végzettségét.
Amúgy azokról a nőkről is sokat elmond, akik így javasolgatnak neked...
"15 ezer egy fél marék főétel, vagy olyan fodrásznál ahol 8000Ft egy sima hajvágás nem a lepukkant emberek járnak. De érted, valószínüleg te sem oda jársz, szóval irreleváns a dolog."
Most éppen járhatnék, mert valahol el kéne költenem a Cafetériát mielőtt rámrohad. Gondolom másnak is felgyűlt a Covid miatt.
Amúgy értem mire célzol. A hajamat magamnak vágom itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!