Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők egy tízes skálán mennyire fontos nektek hogy a leendő partnerednek legyen autója?
#11 Nekem viszont azért gyanús, mert nagyon sok nőnek fontos hogy a pasinak legyen kocsija, erre itt meg csupa olyan válasz van hogy nem. 🙂
A világ mondhatni összement, és az emberek többnyire nem helyben ismerkednek, így ritka az olyan aki buszhoz, vonathoz akar igazodni. Illetve a randik is sokkal jobbak ha van autó, ami manapság nem egy luxus fenntartani, csak a pénztárcához illőt kell megvenni.
Talán én is egy 2-est mondanék, mert jó, ha van, szeretem a mobilitást, de egyáltalán nem várom el a jövendőbeli páromtól, majd megteremtjük rá együtt, addig meg jó a tömegközlekedés. :)
Mondjuk abból a szempontból könnyen beszélek, hogy Pesten élek, ha pl. egy kisvárosban vagy faluban laknék, ahol előbb-utóbb kimerülnek a randihelyek, és el szeretnénk menni egy másik városba, lehet, kicsit felértékelődne az autó, mert egyrészt kevesebb a közlekedési lehetőség, másrészt kicsit illúzióromboló lehet a randin azt hallgatni a tömegközlekedésen, hogy a mellettetek ülő bácsi a vonaton ecseteli valakinek a vastagbélműtéte körülményeit a telefonon (igaz történet alapján). De még itt sem lenne alapfeltétel, talán egy 5-öst adnék neki.
A 6 páromból 1-nek volt kocsija. Azt is a szülei vették, mert egyetemre ment. De nekem nem volt sem jogsim, sem kocsim, a tömegközlekedés sem volt gáz. Van ahova a mai napig inkább megyek mondjuk vonattal.
De most is már hiába van autónk 1,5 éve, munkába kerékpár+buszszal megyek. Városban kerékpárral közlekedek vagy gyalog.
És vidéki is vagyok, de a kocsi fétisht nem bírom egyes embereknél megérteni.
És tapasztalatom szerint, ha egy nőnek fontos akkor szerez magának. Ellenben a férfiak néha úgy túlizgulják a kérdést, mint a péniszméretet.
A körülményektől függ. Az számított, hogy legyen jogosítványa, vagy ambíciója megszerezni. Az nem érdekelt, hogy autója van-e, ha a környékemen él. Nálunk jó a tömegközlekedés, avagy itt van a taxi 10 perc alatt.
Végül a férjemnek nem volt, amikor összejöttünk és még most sincs. 6 éve vagyunk együtt, mindketten céges autóval járunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!