Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők egy tízes skálán mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők egy tízes skálán mennyire fontos nektek hogy a leendő partnerednek legyen autója?

Figyelt kérdés
2021. jún. 26. 18:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nekem meg pont akkor lenne pasigyanús a válaszadás, ha mindegyiknek nagyon fontos lenne a kocsi. Ez a téma pasis, és a férfiak többet rugóznak a csotrogányon, mint egy átlag nő.
2021. jún. 26. 22:25
 12/17 anonim ***** válasza:
42%

#11 Nekem viszont azért gyanús, mert nagyon sok nőnek fontos hogy a pasinak legyen kocsija, erre itt meg csupa olyan válasz van hogy nem. 🙂

A világ mondhatni összement, és az emberek többnyire nem helyben ismerkednek, így ritka az olyan aki buszhoz, vonathoz akar igazodni. Illetve a randik is sokkal jobbak ha van autó, ami manapság nem egy luxus fenntartani, csak a pénztárcához illőt kell megvenni.

2021. jún. 26. 22:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Vállalom: nekem fontos, de nem kizáró ok. 6/10.
2021. jún. 26. 22:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Talán én is egy 2-est mondanék, mert jó, ha van, szeretem a mobilitást, de egyáltalán nem várom el a jövendőbeli páromtól, majd megteremtjük rá együtt, addig meg jó a tömegközlekedés. :)

Mondjuk abból a szempontból könnyen beszélek, hogy Pesten élek, ha pl. egy kisvárosban vagy faluban laknék, ahol előbb-utóbb kimerülnek a randihelyek, és el szeretnénk menni egy másik városba, lehet, kicsit felértékelődne az autó, mert egyrészt kevesebb a közlekedési lehetőség, másrészt kicsit illúzióromboló lehet a randin azt hallgatni a tömegközlekedésen, hogy a mellettetek ülő bácsi a vonaton ecseteli valakinek a vastagbélműtéte körülményeit a telefonon (igaz történet alapján). De még itt sem lenne alapfeltétel, talán egy 5-öst adnék neki.

2021. jún. 26. 22:48
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

A 6 páromból 1-nek volt kocsija. Azt is a szülei vették, mert egyetemre ment. De nekem nem volt sem jogsim, sem kocsim, a tömegközlekedés sem volt gáz. Van ahova a mai napig inkább megyek mondjuk vonattal.

De most is már hiába van autónk 1,5 éve, munkába kerékpár+buszszal megyek. Városban kerékpárral közlekedek vagy gyalog.

És vidéki is vagyok, de a kocsi fétisht nem bírom egyes embereknél megérteni.

És tapasztalatom szerint, ha egy nőnek fontos akkor szerez magának. Ellenben a férfiak néha úgy túlizgulják a kérdést, mint a péniszméretet.

2021. jún. 26. 22:52
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

A körülményektől függ. Az számított, hogy legyen jogosítványa, vagy ambíciója megszerezni. Az nem érdekelt, hogy autója van-e, ha a környékemen él. Nálunk jó a tömegközlekedés, avagy itt van a taxi 10 perc alatt.

Végül a férjemnek nem volt, amikor összejöttünk és még most sincs. 6 éve vagyunk együtt, mindketten céges autóval járunk.

2021. jún. 26. 23:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Bármikor szükség lehet autóra, vészhelyzet is adóthat. Nekem is van autóm és jogsim, nekem fontos, hogy legyen a férfinek is.
2021. nov. 3. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!