Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki ezt írja, akkor mire gondol?
“nem vagyok elég érett a gyerekneveléshez és a nőkhöz, a korom ellenére”
Ez tök oké lenne, de egyrészt egy társkeresőn vagyunk, mit kereshet ha nem nőt? Lányt? Másrészt matcheltünk, tehàt bejöttem neki, van gyerekem, ki van írva, illetve a korom is kint van. Egyébként rohadtul nem érdekelne, ha nem írta volna ezt a hülye szöveget, most csak arra tudok gondolni, hogy 19 éveseket hajtana fel, és a képem alapján nem tűnt fel neki, hogy 29 vagyok, illetve nem olvasta el a profilom.
33 éves férfi, most az jàr a fejemben, hogy ilyenektől kell majd bementeni a lányom, akik nőkhöz “nem érettek”. Az kicsit sem zavarna, hogy nem akar gyereket nevelni, de ez a szöveg..
Minek írt ilyen hülyeséget?
"matcheléskor nem vettem észre, hogy van gyereked, én viszont nem szeretném más gyerekét nevelni".
Ez a valós üzenet, csak gyáva volt leírni. Minden más mismásolás.
Ha mar volt szex, akkor csak a szexre ment es eszrevette, hogy van gyereked, csak a szex jobban edekelte.
Ha meg nem volt szex, akkor nem olvasta el, h van gyereked, csak a kepet nezte.
Azert irta, h a nokre se all keszen, mert elegansabb ezzel takarozni, mint megmondani, h nem akarja a gyerekedet :(
Szerintem tök oké, ha valaki nem akar gyerekekkel foglalkozni, egyáltalán nem sértő, meg szerintem a legtöbben megértjük, nem nagy cucc, nálam is van 1000 kizáró ok a másik felé.
Hogy lett volna szex? Nem is beszéltünk! Tök röhejes egyébként, hogy bejelölt, hogy tetszem neki, majd minden beszélgetés nélkül közölte ezt a két dolgot.. Az lett volna szerintem a normális, ha match után nem ír rám, de rámírt, hogy gyerekre és nőre nem áll készen.
Amúgy átnéztem a leírását, LÁNYT keres magának 33 évesen, nem nőt, a korom is gond lehetett, csak a képeken nem látszott. Én is csak a képe alapján húztam jobbra:) Na mindegy, ír azért, hogy megmondja ismeretlenül, vele van a baj, nem velem.. ezt a komplexust, szegény pasi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!