Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki meri bevallani, hogy hónapok vagy évek óta nem szexelt?
Figyelt kérdés
Kort, nemet, és hogy mióta nem csinálta. Köszi az őszinte válaszokat.
38/F 11 hónapja
2021. jún. 25. 17:30
32/74 anonim válasza:
Soha nem szexeltem. 36/N és leszbikus. Élőben senki nem mondaná meg rólam, szégyellem is, kerülöm a témát, ha lehet. Ilyet nem reklámoz az ember (nem azt, hogy leszbikus, hanem hogy szűz).
33/74 anonim válasza:
Khm khm... Mondjuk a nemi identitást sem kellene reklámozni sztem senki nem kíváncsi rá 🙄🙄🙄
34/74 anonim válasza:
Identitásom nő, orientációm leszbikus. Azt se reklámozom, kevesen tudják rólam (talán ez se könnyíti meg a helyzetem).
De hogy valaki 36 éves, nő és szűz... Ezt ki reklámozná? :D (32 voltam)
35/74 anonim válasza:
34
A mai világban örülnék ha valaki csak azt reklámozná, hogy szűz 😅😅(úgy, hogy nincs bajom a melegekkel).
36/74 anonim válasza:
8 honapja mert akkor jottem el a ferjemtol .21 / lany
37/74 anonim válasza:
Nem merem bevallani
28/f/1 hónapja
38/74 anonim válasza:
#36.
8 honapja mert akkor jottem el a ferjemtol .21 / lany Meddig életetek együtt? Egy hétig? :(
39/74 anonim válasza:
Kb. 5 éve, akkor is egy prostival. 35/F
40/74 anonim válasza:
#32 honnan tudod hogy leszbikus vagy, ha még soha nem volt szexuális élményed? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!