Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról a lányról, aki csak több hónapos randizgatás után meri bevallani, hogy nem érez szikrát?
2 dolgot tudok feltételezni:
Lehet, hogy eleinte tetszettél neki, de időközben kiábrándult belőled, miután jobban megismert. Talán ilyen bizonytalan, kételkedő természet, nem meri beleélni magát a szerelembe, mert fél a csalódástól.
Vagy talán már az elején tudta, hogy nem jössz be neki, de rajtad kívül nem volt más, ő meg olyan társfüggő, hogy mindig kell egy férfi, akin csünghet, de pár hónap múlva talált jobbat.
A leírás alapján nemigen lehet véleményt alkotni valakiről, akiről csak ennyi infót tudunk...
én is 2 dolgot tudok feltételezni:
Nem vagy elég jóképű és sportos
Nem vagy elég gazdag
6: Te első látásra tudod, hogy valaki bejön-e? Nekem van, hogy évek alatt alakul ki.
Talán te randinak hitted, de nem volt az.
Randi az, amikor már el vagytok köteleződve és mint pár találkozgattok, és testi kapcsolat is van.
7!
Inkább az előbbihez van közel az igazság. De nem teljesen, mert a végén bevallotta, hogy szimpátiánál végig nem érzett többet irántam. Egyébként tényleg egy kissé félénk, bizonytalan lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!