Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról a lányról,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról a lányról, aki csak több hónapos randizgatás után meri bevallani, hogy nem érez szikrát?

Figyelt kérdés

2020. aug. 20. 09:32
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

9!

Nem első látásra, de néhány alkalom alatt ki szokott derülni. 10 alkalmat nem várnék addig, hogy megmondjam, hogy nem látok esélyt a kapcsolatra.

Randi az is szerintem, amikor ismerkedési céllal találkozgat egy férfi és egy nő, de még nem alkotnak egy párt.

2020. aug. 20. 10:01
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Randi az, amikor már el vagytok köteleződve és mint pár találkozgattok, és testi kapcsolat is van.

Ekkora baromságot rég láttam, nem szoktam randi alatt szexelgetni, csak ha már járok vele. Mert randi alatt még nem a párom, csak ismerkedünk.

2020. aug. 20. 10:05
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
6 Pedig pénzről szól nála a dolog.
2020. aug. 20. 10:05
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem a pénzről szól, biztos egzisztenciám, jó állásom van. Hacsak úgy nem, hogy ezt mérlegelve húzta az ismerkedést eddig, hátha sikerül belém szeretnie.
2020. aug. 20. 10:14
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem a pénzről szól, biztos egzisztenciám, jó állásom van.

Úgy gondolta lehetne még biztosabb állásod, még biztosabb egzisztenciád.

2020. aug. 20. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:

Te vagy az, aki arról panaszkodott a minap, hogy messengeren dobták?

Akkor egyre érthetőbb, hogy miért dobott a csaj, komolyan...

Lehet, hogy próbált megszeretni, de nyilvánvalóan mégse képes arra, hogy veled legyen, van ilyen. Te egyből eldöntöd valakiről, hogy összeakarsz e jönni vele? Ezernyi ok lehet arra, hogy alkalmatlannak gondoljon az ember valakit párkapcsolatra, ami nyilván nem mindig tűnik fel elsőre. Simán megjátszhatja magát az elején egy csomó ember, később derülnek ki a dolgok.

2020. aug. 20. 11:06
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal még, lehet azt hitte, idővel kialakul, mert kedvelt.

Normális, de tapasztalatlan lánynak gondolom, akivel pocsék a kapcsolatod barátként is, ha fél neked megmondani valami természeteset.

Nem kell éreznie semmit azért, mert randizik veled! Ha te csak olyannal akarsz randizni, akit fixen megduhatsz vagy elvehetsz, akkor közöld előre!

2020. aug. 20. 12:07
 18/19 anonim ***** válasza:

11: "10 alkalmat nem várnék addig, hogy megmondjam, hogy nem látok esélyt a kapcsolatra."

De tudja, hogy arra vársz?

Mert nekem rengeteg barátom van, akikkel nem azért szervezünk kettesben programokat, hanem mert haverok vagy barátok vagyunk, szabadidőpartnerek.

Egyikünk se arra vár, hogy a másik megmondja, hogy másfajta kapcsolatot mikor szeretne ahelyett, ami már van is.

2020. aug. 20. 13:50
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Akkor én vetem fel, ha eddig senki, hogy a kérdező is ostoba volt, ha hónapokig randizgatott egy nővel, akivel még csók és szex sem volt. A nők többsége már az első randin csókolózik HA TETSZIK NEKI A FÉRFI, de amelyik nem, az is a 2.-3.-on. A szexnél is ugyanez, csak még tegyél hozzá +3-4-et a csókhoz képest.
2020. aug. 20. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!