Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, elfogadnátok párnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, elfogadnátok párnak egy lusta férfit?

Figyelt kérdés
Ezt azt megcsinál a ház körül, de egyébként lusta mindenben, kirándulás helyett jobban szeret otthon feküdni és tv-t nézni pl.
2021. jún. 24. 18:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
56%
20-as Sorry, de nem értem honnan veszed, hogy ne ismerném önmagam, ne tudnám mi tesz boldoggá és ne lennének céljaim. Épp ez az, hogy úgy élem az életem, ahogyan nekem az jó, pont.
2021. jún. 24. 20:07
 22/32 anonim ***** válasza:
67%

6: Remélem nem vagyok indiszkrét, ha megkérdezem, hogy a megrögzött liberális az nálad mit jelent? :DDD (Többit osztom)

Ezt a szót annyira elkoptatták már a turbómagyarok, hogy én már bizonytalan vagyok a jelentéstartalmában! ;)

Ilyenkor olyan jókat somolygok, amikor jön a libsi, liberális szó és a fröcsögés egy kommentben a neten. Csak sokaknak fogalmuk sincs igazából mit és ezáltal kit szidnak ezzel a szóval. Sokuknak töriből ilyenkor "véletlen" likas lesz a tudásuk. :)

(Csak két, általam is mélyen tisztelt ikont említenék így séróból: Kossuth és Széchenyi pölö, ki lehet wikizni nyugodtan akinek már homályos)

2021. jún. 24. 20:38
 23/32 anonim ***** válasza:
22: Bár nem a 6-os vagyok és nem tudhatom, mit ért "megrögzött liberális" alatt, de gondolom olyasmit, aki osztja azt a véleményt, hogy a stadion csakis akkor működőképes ha szivárványszínű, ha nincs egy félvér hercegnő egy Disney mesében az hallatlanul felháborító dolog, és hasonlók. Nem hinném, hogy Kossuth egyetértene ezekben a mai "turbó libsikkel".
2021. jún. 24. 21:17
 24/32 anonim ***** válasza:

6os vagyok.

Van egy 12-ik is: beteges feltekenykedes, iranyitas manias.

2021. jún. 24. 21:49
 25/32 anonim ***** válasza:
Saját káromon tanultam meg, hogy nem szeretnék.
2021. jún. 24. 21:50
 26/32 anonim ***** válasza:

Általánosságban írtam.

De, ahogy szokták mondani: Akinek nem inge...

De valamiért mégis magadra vetted. 🤔

2021. jún. 24. 22:08
 27/32 anonim ***** válasza:
26 Nekem címezted…
2021. jún. 24. 22:22
 28/32 anonim ***** válasza:

Én elfogadnék mert kíváncdi vagyok milyen lehet, de azt nem tudom, hogy hosszútavú lenne-e.

Nem kell privát.

2021. jún. 25. 03:29
 29/32 VincentLaw ***** válasza:

Én személy szerint rühellek utazni, ha 1 hetes volt az utazás, a 3. napon már minden bajom volt, egyszerűen nem élveztem. Ha esetleg mégis utazni mennék, azok már szigorúan ilyen pár naposak. A táskeresőkön azt viszont megfigyeltem, hogy minden második nő ilyen travel addict.

Szívesebben vagyok a 4 fal között, mint hogy folyamatosan menni kellene valahova. És nem, nem vagyok lusta, focizok és futok, ergó "zsíros" sem vagyok. Ezek szerint én egy unikornis vagyok a világodban?

2021. jún. 25. 11:18
 30/32 anonim ***** válasza:
Nyugi, vannak lusta nők is. :)
2021. jún. 25. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!