Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, elfogadnátok párnak egy lusta férfit?
6: Remélem nem vagyok indiszkrét, ha megkérdezem, hogy a megrögzött liberális az nálad mit jelent? :DDD (Többit osztom)
Ezt a szót annyira elkoptatták már a turbómagyarok, hogy én már bizonytalan vagyok a jelentéstartalmában! ;)
Ilyenkor olyan jókat somolygok, amikor jön a libsi, liberális szó és a fröcsögés egy kommentben a neten. Csak sokaknak fogalmuk sincs igazából mit és ezáltal kit szidnak ezzel a szóval. Sokuknak töriből ilyenkor "véletlen" likas lesz a tudásuk. :)
(Csak két, általam is mélyen tisztelt ikont említenék így séróból: Kossuth és Széchenyi pölö, ki lehet wikizni nyugodtan akinek már homályos)
6os vagyok.
Van egy 12-ik is: beteges feltekenykedes, iranyitas manias.
Általánosságban írtam.
De, ahogy szokták mondani: Akinek nem inge...
De valamiért mégis magadra vetted. 🤔
Én elfogadnék mert kíváncdi vagyok milyen lehet, de azt nem tudom, hogy hosszútavú lenne-e.
Nem kell privát.
Én személy szerint rühellek utazni, ha 1 hetes volt az utazás, a 3. napon már minden bajom volt, egyszerűen nem élveztem. Ha esetleg mégis utazni mennék, azok már szigorúan ilyen pár naposak. A táskeresőkön azt viszont megfigyeltem, hogy minden második nő ilyen travel addict.
Szívesebben vagyok a 4 fal között, mint hogy folyamatosan menni kellene valahova. És nem, nem vagyok lusta, focizok és futok, ergó "zsíros" sem vagyok. Ezek szerint én egy unikornis vagyok a világodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!