Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, elfogadnátok párnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, elfogadnátok párnak egy lusta férfit?

Figyelt kérdés
Ezt azt megcsinál a ház körül, de egyébként lusta mindenben, kirándulás helyett jobban szeret otthon feküdni és tv-t nézni pl.
2021. jún. 24. 18:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem értem. Nem tartom lustának magam attól, mert kirándulás helyett edzésre megyek. Például. Attól, hogy nem travelAddict valaki, még nem lusta.
2021. jún. 24. 19:12
 12/32 anonim ***** válasza:
79%
11: folytatva, tehát én szívesebben nézek tévét és pihenek egy hosszú nap után, mint nyaralgassak vagy hegyet másszak. Anyagilag bőven megtehetném. De nem érdekel. Tehát ez inkább beállítottság és nem lustaság kérdése.
2021. jún. 24. 19:14
 13/32 anonim ***** válasza:
34%

Mivel szeretek ide-oda menni, hétvégente futni járok, imádok úszni, és az élet nem abból áll, hogy a négy fal között d..glünk és semmit nem csinálunk, nem szerzünk élményt, ezért számomra eleve kizárt egy ilyen pasi.

És gondolom, az ilyen lusta, tohonya pasik legtöbbje, mind zsírosan elhízottak. Ez is kizáró tényező.

2021. jún. 24. 19:15
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Az hogy valaki életmódszerűen döglik otthon és soha nem akar sehova menni, nem ugyanaz mintha azt írtad volna most is hogy valami miatt pihenni akar.
2021. jún. 24. 19:16
 15/32 anonim ***** válasza:
21%
Én nálam az itt válaszoló nők mind kuka. Aki itt írogat és olvasgat, az eleve naplopó lusta és unalmas. Gyerünk-gyerünk, travel addict, aktivitás legyen, élmények hajszolása, rohangálás ide-oda, aktív fejlődés és gyarapodás. Ne itt lustuljatok, unalmas életű gyakoris nők.
2021. jún. 24. 19:21
 16/32 anonim ***** válasza:
87%
15: Erre mondják, hogy bort iszik és vizet prédikál. (te is ide írogatsz ahelyett, hogy csinálnál valamit. Ja és férfi vagyok, nem kell privát. Kösz.)
2021. jún. 24. 19:24
 17/32 anonim ***** válasza:

#15, milyen igazad van megyek is a kutyával sétálni, talán már nem fog kipurcanni szegény.

Viszlát!

2021. jún. 24. 19:26
 18/32 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tisztázni kellene, hogy mit jelent itt a “lusta” kifejezés. Én például megmondom őszintén, hogy rosszul vagyok attól az életfelfogástól, hogy folyamatosan csinálni kell valamit, mindig pörögni kell, mindig legyen valami terved, ezt csináld, azt csináld, valósítsd meg önmagad, folyamatosan képezd magad, ezt vállald el, azt vállald el, ide menj, oda menj és akkor így haladsz, így jutsz valamire az életben, különben elmegy melletted az élet, nem lesz mit mesélned stb. Én nem tudnék így élni, sőt szerintem ez inkább káros. Valamikor nekem is csak annyira van szükségem, hogy lefeküdjek a kanapéra, egyek valamit, majd bealudjak valami trash műsor nézése közben vagy éppen egymagam ücsörögjek az erkélyen egy-egy este. Amúgy szeretek sportolni, kirándulni, nyelvet tanulni, találkozni a barátaimmal, utazni, társasozni, sorozatot nézni, rajzolni és kreatívkodni, a munkám is szeretem. Viszont meghülyülnék, ha állandóan csinálnom kellene valamit, pláne ilyen kényszeredetten. Azt sem szeretném, ha mindig csak otthon ülnék a négy fal között, de szerintem meg lehet találni az arányokat, ami megfelel az embernek. Úgyhogy engem ez egyáltalán nem zavarna, ha amúgy van valami közös pont, közös érdeklődés. Ha viszont a lusta azt jelenti, hogy pl. igénytelen, rendetlen, ápolatlan, nem hajlandó megcsinálni semmit, elvárja a kiszolgálást vagy azt, hogy mindig más csináljon meg helyette mindent stb., az zavarna.
2021. jún. 24. 19:40
 19/32 anonim ***** válasza:
96%
Én inkább a 4 fal között vagyok aktív, utálok menni napközbe bárhová is, így napközben alszok, otthon kreatívkodok, éjszaka pedig kitárul a világ, és járom a bulikat.
2021. jún. 24. 19:58
 20/32 anonim ***** válasza:
26%

"Én például megmondom őszintén, hogy rosszul vagyok attól az életfelfogástól, hogy folyamatosan csinálni kell valamit, mindig pörögni kell, mindig legyen valami terved, ezt csináld, azt csináld, valósítsd meg önmagad, folyamatosan képezd magad,.."

Honnan tudod, hogy mi tesz téged boldoggá, ha nem ismered eléggé magad? Ahhoz viszont elengedhetetlen az önismeret, ergó, hogy fejleszd magad e téren, és ha tudod, hogy mikre vagy képes, akkor a céljaidat, amit kitűztél magad elé meg is tudod majd valósítani. De ha nincs célod, akkor hogyan akarsz boldog életet élni? A célok viszik előre az embereket.

Idős korban már nem bírsz annyit fizikálisan, mint most fiatalon, ezért célszerű ezt az adottságunkat ilyenkor kihasználni.

A kérdező meg egyszerűen arra érti, hogy lusta, hogy 0-24-ben inkább otthon ül, és semmit se csinál. Az se kizárt, hogy talán önutálatban is szenvedhet.

Én se 0-24-ben pörgök, szeretek filmezni, olvasni meg imádok, relaxációs zenéket is szoktam hallgatni, de ugyanakkor a sportolás, a mozgás az életem egy jó nagy részét kiteszi. Aki nem olyan életvitelt folytat, mint én, azzal nem tudnék semmilyen téren együtt lenni.

Az állandó d..öglés, pedig egészségtelen.

Mozgásban az élet, ahogy szokták mondani.

13. válaszoló voltam

2021. jún. 24. 19:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!