Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, elfogadnátok párnak egy lusta férfit?
Mivel szeretek ide-oda menni, hétvégente futni járok, imádok úszni, és az élet nem abból áll, hogy a négy fal között d..glünk és semmit nem csinálunk, nem szerzünk élményt, ezért számomra eleve kizárt egy ilyen pasi.
És gondolom, az ilyen lusta, tohonya pasik legtöbbje, mind zsírosan elhízottak. Ez is kizáró tényező.
#15, milyen igazad van megyek is a kutyával sétálni, talán már nem fog kipurcanni szegény.
Viszlát!
"Én például megmondom őszintén, hogy rosszul vagyok attól az életfelfogástól, hogy folyamatosan csinálni kell valamit, mindig pörögni kell, mindig legyen valami terved, ezt csináld, azt csináld, valósítsd meg önmagad, folyamatosan képezd magad,.."
Honnan tudod, hogy mi tesz téged boldoggá, ha nem ismered eléggé magad? Ahhoz viszont elengedhetetlen az önismeret, ergó, hogy fejleszd magad e téren, és ha tudod, hogy mikre vagy képes, akkor a céljaidat, amit kitűztél magad elé meg is tudod majd valósítani. De ha nincs célod, akkor hogyan akarsz boldog életet élni? A célok viszik előre az embereket.
Idős korban már nem bírsz annyit fizikálisan, mint most fiatalon, ezért célszerű ezt az adottságunkat ilyenkor kihasználni.
A kérdező meg egyszerűen arra érti, hogy lusta, hogy 0-24-ben inkább otthon ül, és semmit se csinál. Az se kizárt, hogy talán önutálatban is szenvedhet.
Én se 0-24-ben pörgök, szeretek filmezni, olvasni meg imádok, relaxációs zenéket is szoktam hallgatni, de ugyanakkor a sportolás, a mozgás az életem egy jó nagy részét kiteszi. Aki nem olyan életvitelt folytat, mint én, azzal nem tudnék semmilyen téren együtt lenni.
Az állandó d..öglés, pedig egészségtelen.
Mozgásban az élet, ahogy szokták mondani.
13. válaszoló voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!