Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Londonban hogy csajoznak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Londonban hogy csajoznak az emberek?

Figyelt kérdés
Ha Magyarországon rossznak gondoltátok a Tindert, akkor a nyugati nagyvárosokat jobb, ha elfelejtitek. Brutális, ami ott van, a Tinder gyakorlatilag halott.

2021. jún. 24. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Miért, csak pasik vannak fent?
2021. jún. 24. 10:26
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Bárhol, odamegyek, vagy egy PUB-ban küldök neki piát, tudod, ahogy a felnőttek szokták. Majd felnősz te is.
2021. jún. 24. 10:28
 3/10 anonim ***** válasza:
74%
Tavaly nyáron voltam kint Angliában. Férfiként mondom, hogy a nők részéről igazi freak show ami ott megy. A magyar nők valóban gyönyörűek, pláne ahhoz képest ami ott megy. Angliában tele a Tinder kék/zöld/pink hajú, kövér, pán/demi/stb-kamu szexuális nőkkel. Sok a transzi is. Ja és Magyarországon ilyet nem láttok, de nem viccelek a helyes huszonéves csajok 30%-ának ki van írva Angliában Tinderen, hogy "van már 1/2/3 gyerekem". De 20-25 éveseknél is. Én mondjuk megfelelek ennek, ezért nem fáj, de ugyanígy rengeteg nő kiírja szégyentelenül, hogy neki minimum 180 centis pasi kell (de nem 5%, mint Magyarországon, hanem 40% ír ki ilyesmiket és ez csak aki kiírja).
2021. jún. 24. 10:33
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Én Hollandiában használtam, ott jöttem rá, mennyivel szebbek a magyar nők. Úgy általában, ahogy mész kelet felé, szerintem egyre szebbek a nők.
2021. jún. 24. 11:09
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Tinder nyugaton szexkereső. A csajok mögött általában egy strici áll akivel lebeszelheted az árat és az időpontot.
2021. jún. 24. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

5.-nek.

Igen! És ezért csodálkozik sok hazai lány, mikor idelátogató külföldiek Tinderen elhívják őket, és egyből kanolnának.

2021. jún. 24. 11:29
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

2

nem muci a legtöbb felnőtt nem fizeti le a leányzót meg hívogatja meg random nőket, mint a filmekben XD

bár a britek alkeszebbek, mint a magyarok

2021. jún. 24. 11:38
 8/10 anonim ***** válasza:
47%
Meg sokkal rondábbak is. Semmi nőies nincs a brit nőkben.
2021. jún. 24. 11:47
 9/10 anonim ***** válasza:
32%

7.-nek.

Na ezért nincs nője sok lúzernek! >:)

2021. jún. 24. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Angolul.
2021. jún. 24. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!