Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak sosem késő elkezdeni ismerkedni?
Lehet későn érő típus vagyok nem tudom de most jutottam el 37 évesen hogy szeretnék barátnőt.
Eddig lehet furi de leszartam a nőket, nem próbálkoztam sehol, lehetőséget visszautasítottam, jól elvoltam egyedül.
Viszont most már jó lenne valaki , hol kezdjem, hol kezdjek el ismerkedni?
26 évesen szóba sem állnék veled.
A saját korosztályodban keresgélj, ne minimum 10 évvel fiatalabbat.
Bocsi, de a te korodban már a családodat kellene alapítani, nem első kapcsolatra keresni hozzád képest fiatal lányokat/nőket.
0 tapasztalatod van nők terén, de elvárásod az egekben. Legyen csinos, gondoskodó, fiatal, stb...
Persze, és te mennyire tudsz romantikus, kompromisszumképes és gondoskodó lenni egy kapcsolatban, ha eddig ,,leszartad" a nőket? Semennyire. De még csak minőségi szexet sem tudsz nyújtani.
És mi még bőven tudunk a fiatalos, de mégis már tapasztalt férfiak közül válogatni. 30 felett azért már a javarészeteken meglátszik a kor, bocsi.
Szóval szerintem adj lejjebb az igényeidből elsőkörben, mert csak csalódni fogsz.
"De még csak minőségi szexet sem tudsz nyújtani."
Ugyan valaki magyarázza már el mi a pitsa az a "minőségi szex nyújtás"...
Meg miért lenne valaki automatikusan "béna a szexben" ha mondjuk későn veszítette el a szüzességét vagy éppen még nem volt kapcsolata. Ezek olyan kißaszott elavult, értelmetlen közhelyek, hogy már fájdalmas.
Mert tegyük fel van X akinek volt 20 éves korában egy tartós kapcsolata, nem régóta szingli csak.
És van Y akinek 18 éves korától voltak alkalmi kapcsolatai, aztán pár évig (5-6) semmi. Melyikük akkor a "tapasztaltabb"?
X csak egy nővel volt, de azzal sokáig, vagy Y aki több nővel volt, de egyikkel sem tartott sokáig a dolog.
A jó szex meg amúgy is két dolgon múlik csak: 1. kívánjátok egymást, vonzódjatok egymáshoz, 2. kommunikáljatok. Ki mit szeret, kinek mi a jó. És ezek egyike sem olyan, hogy unverzálisan érvényes, mivel minden ember más. Ergo ha valaki 50 nővel van együtt, mind az 50-el teljesen különböző lesz a dolog és mindnél kvázi tapasztalatlan először az ember...
Kár azzal áltatni hogy keressen a saját korosztályában vagy anyát, mert egy 37 éves szűz férfi nem kell senkinek, ha eddig se kellett. Valami defekt biztos hogy van vele, nem csak az hogy csúnya.
Esélye a saját korosztályában legfeljebb a hasonló sorsú nőknél lehetne, de azok meg kevesen vannak (szűz, sose volt párkapcsolata) és vagy nem is akarnak pasit csak azért hogy legyen, vagy nem kellenének az inceleknek mert azoknak csak a top nő kéne. A kör itt bezárul.
Persze a nők akartak, csak te nem akartad őket 😂 Hányszor láttuk már ezt itt tőletek. Hát, biztos jobb ezt hinni.
Nem való a férfinek fiatalabb nő, mármint törvényszerűen nem. A drága nedűd meg első körben senkit sem érdekel. Ne hari, de ez nagyon vicces 😀 Arra alapozva ülni a babérjaidon közel 40 évesen hogy ejj ráérek még, én sokáig termékeny vagyok, aggódjanak inkább a tyúkok a tojásaikért 😀 A puzséros kérdés is a tied ugye?
37 éves incelként az esélyed fiatal nőre 0%, és nem fog nőni az évek előrehaladtával sem. Értsd: 55 éves szűzként ugyanígy nem fogsz kapni pl 37 éves nőt, hiába szeretnétek itt mind azt hinni hogy ők elkeseredettek és bárki jó nekik, pl ti, akkorra 50 feletti szüzek, értékesen, nemzőképesen 😂
Bocs, de a kerdezonek valószínűleg alkalmi kapcsolatai sem voltak, úgy áll a nőkhöz, hogy leszarta őket, úgyhogy valószínűleg mind az ágyban, mind érzelmileg egy nagy 0.
Ha annyira ő nem akarta volna a nőket, akkor legalább szexkapcsolata lett volna.
Úgyhogy valószínűleg a nők is leszarták a 37 éve alatt, valószínűleg okkal.
Olyan nincs, hogy valaki szerelmes lesz kölcsönösen, de jajj nem kell kapcsolat. Raadasul igen komoly felfogasbeli gondok vannak, hogy neki fiatal nő "jár", mert "kell" a különbség.
De tudjátok mit, sok sikert a kerdezonek, majd az élet úgyis eldonti, mennyire tud meghoditani fiatal nőket. Gyanítom, idosebbeket sem tud. Akkor nem itt kerdezgetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!