Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak sosem késő elkezdeni ismerkedni?
Figyelt kérdés
Lehet későn érő típus vagyok nem tudom de most jutottam el 37 évesen hogy szeretnék barátnőt.
Eddig lehet furi de leszartam a nőket, nem próbálkoztam sehol, lehetőséget visszautasítottam, jól elvoltam egyedül.
Viszont most már jó lenne valaki , hol kezdjem, hol kezdjek el ismerkedni?
2021. jún. 17. 08:36
2/18 anonim válasza:
"leszartam a nőket"
Szerintem tartsd meg ezt a jo szokasodat :)
37F incel
3/18 A kérdező kommentje:
2. De most már jó lenne egy kis aranyos csinos 25 év körüli nem pénzéhes, tanult, figyelmes, gondoskodó lány
2021. jún. 17. 08:42
4/18 anonim válasza:
Ember, egy 10-essel fiatalabb korban is késő lenne, ha csak nem valami jómódú valakiként keresel FELESÉGET. Esetleg veted bele magad az éjszakai életbe és várod, hogy morzsák csurranjanak-cseppenjenek...
5/18 A kérdező kommentje:
4. Miért lenne késő? Nem értelek.. szerelemben nincs kor
2021. jún. 17. 08:44
6/18 anonim válasza:
#3: Túl sokat vársz. Közel 40 éves aggszűzként (még ha fizetőssel el is veszítetted) inkább 30-as gyerekes anyukák jöhetnek szóba. 25 éves, pláne ha csinos, akkor maximum a puncsról.
7/18 A kérdező kommentje:
6. Az milyen oldal? Ottani nők szeretik az idősebb pasikat?
2021. jún. 17. 08:45
8/18 anonim válasza:
#6 biztosíthatlak hogy az anyáknak pont annyira kell egy felnőtt szűz incel mint a fiatal lányoknak, azaz semennyire. Teljesen esélytelen.
10/18 anonim válasza:
Persze. Csak ne mondd el nekik h szűz vagy, kivéve ha nagyon normális csajt találsz.
Ilyen idős korban 18-25 éves csajok ideálja vagy. Béna leszel először szexben, de ezt majd elfogadják magukban, aztán belejössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!