Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól abnormális ha még nem volt az embernek párkapcsolata?
Lassan 25 leszek, férfi vagyok. Barátnőm egyszer sem volt, de randim sem, nincs nagyon lehetőségem neten kívül.
Engem idegesít már ez, mert régóta vágynék társra, csak hozzám illő aranyos lányt nem találok.
Meddig elfogadható ez az állapot, hány éves korig?
Csúnyák vagyunk, illetve beilleszkedési nehézségek. Gimiben én pl az "érinthetetlenek" kategóriába tartoztam. Volt pár haverom, de amúgy rajtuk kívül a kutya sem volt rám kíváncsi. Nemhogy a lányok.
Valószínűleg én is a kérdező sorsára fogok jutni.
21F
Nekem hónapok óta matchem sincs társkeresőkön. Az arcomon műtét nélkül változtatni nem tudok... ilyenkor mégis mi a teendő? 🧐 Így persze, hogy az embernek nem jön össze randi sem.
Mégis hol kéne ismerkedni? "Buliban"... Sajna elhívni nem hívnak sehova, egyedül meg valahogy nincs kedvem ténferegni egy szórakozóhelyen.
Arról már nem is beszélve, hogy én pl eü okokból absztinens vagyok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!