Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kinéznétek ezt ebből a 23...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinéznétek ezt ebből a 23 éves lányból? Járnátok ilyen hiperaktív csajjal?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Kinéznétek belőle, hogy a világ egyik legjobb egyetemén, a borostyánligás Pennsylvaniai egyetemen szerzet kitűnő biomérnöki alap- és mesterdiplomát? Hogy bírnátok egy ilyen viselkedésű csaj mellett? Mit szólnátok, ha elkezdene így ugrálni meg égetni titeket az utcán?

2021. jún. 16. 22:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
24%
Neki vmi nagyon durva traumája lehet
2021. jún. 17. 02:37
 12/20 anonim ***** válasza:
37%
mondjuk úgy, hogy nem a legnehezebb úgy elvégezni, ha 0-24 ugrásra készen állnak az egyetem legjobb simpjei, hogy segítsenek bármiben
2021. jún. 17. 04:06
 13/20 anonim ***** válasza:
50%

Helyette tanulják meg és majd vizsgázni is mennek, vagy mire gondolsz? Simán túlbuzgó emberek nem fognak elvégezni egy keményebb mérnöki szakot.

Miért ne lehetne kinézni belőle, hogy okos? Ez nem mindig függ össze a viselkedéssel. Sok zseni pedig egyenesen retardáltnak tűnik több szempontból is, aztán mégse az, hány ilyen tudós volt már és van is. Vagy mondjuk Bill Gates nyilván krva okos, de amúgy meg egy mocskos pedofil, ez se abból fakad, hogy intelligens valaki.

A személyiség és az intelligencia nem ugyanaz.

Nekem semmi bajom a csajjal, bár teljesen mindegy, tuti nem a gyakori színvonalán mozog, itt nem hiszem, hogy lenne olyan személy, akinek lenne esélye.

Amúgy meg nem kell mindent elhinni a közösségi médiának, privátban lehet tök más, de a tiktok az amúgy is egy kissé elkorcsosult hely, életemben nem láttam még ott hasznos tartalmat, dehát erre van igény és ezzel keresni lehet. Aki tudja mi kell a népnek, az ki is fogja használni.

Tehát savanyú a szőlő valamiért vagy mi bajod van a csajjal, aki neked gondolom idegen? 🤔

2021. jún. 17. 04:35
 14/20 anonim ***** válasza:
47%

Csak írod, hogy hiperaktív, vagy tényleg az?

Ugyanis a hiperaktív ember agya teljesen más. A fiam is ilyen. Amíg csinálta a matekleckét, felolvastam neki a verset, amit másnapra kellett tanulnia. Ötösre tudta. A tanára is rájött, hogy nyugodtan hagyhatja órán olvasni vagy rajzolni. Közben is tud figyelni, de legalább csendben van. Viszont ha nem hagyja, akkor egyszerűen elunja, hogy ő már rég tudja az anyagot, kész az összes feladata a munkafüzetben, és elkezdi zavarni az órát.

Közben persze sportol is, mivel kicsi kora óta próbáljuk lekötni az energiájit. Nem lesz élsportoló, de azért az alakján rendesen látni. Arcra is nagyon helyes.

Sose volt gondja a lányokkal, pedig néha olyan dedósan viselkedik, hogy nekem az idegeimre megy, pedig az anyja vagyok és imádom.

2021. jún. 17. 05:55
 15/20 anonim ***** válasza:
62%

Hidd el, ha egy mérnök férfi ilyen retardált videókat készítene, ugrabugrálna mint egy bolond, egyik csaj se mondaná azt hogy hé, csak cukiskodik, tök aranyos amúgy meg biztos értelmes és keményen dolgozik. Én biztos nem jönnék vele össze. Hiába a teste, már látszik a nárcisztikus mosoly az arcán, meg ki a f... érdekel h ugrál a szobájában? A büdös életbe nem gondolnám h valakit érdekel, h most otthon ugrálok mint egy hülye. Röhögök mikor ezt írom...

Mégis mennyi követője van. Elég csak nőnek lenned, meg hülyének, és kész a recept a sikerre.

2021. jún. 17. 09:47
 16/20 anonim ***** válasza:
45%

15.

"Elég csak nőnek lenned, meg hülyének, és kész a recept a sikerre."

rosszul látod

elég csak nőnek lenned

2021. jún. 17. 09:57
 17/20 anonim ***** válasza:
49%

"elég csak nőnek lenned"

Azzal nem jár együtt a hülyeség alapból?

Bocs, csak vicc vooooooolt. :) Pirospont?

2021. jún. 17. 10:00
 18/20 anonim ***** válasza:
73%

Nem gondolom, hogy az mutatja egy ember tudását, intelligenciáját, hogy mennyire "komoly" (azért raktam idézőjelbe a komolyt, mert sok csőlátású ember nem azt érti alatta, hogy az életét komolyan veszi, vagy hogy olyan körülmények között komoly, amikor tényleg illik komolynak lenni, hanem azt, hogy savanyú, karótnyelt, sosem viccelődik, mosolyog). Egy jókedvű, bolondozni tudó / merő ember is lehet okos, intelligens.

Nyilván, az ilyen emberek többsége tudja, hogy hol és mikor hápogjon meg járja a kánkánt... valószínűleg nem akkor fogja, amikor anyósjelölttel először eszi a vasárnapi ebédet meg nem a nagypapád temetésén.

2021. jún. 17. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

Kiírok következőnek egy kérdést férfiként. 28/F a szobámban kacsaként hápogok ha egyedül vagyok és ugrabugrálok, videó is van fent rólam neten. De helyes vagyok és izmos és mérnök. Nők, mit gondoltok?

Na, milyen elolvasni a kérdést? Máris fogadok minden nő egy nagy undort érez h fúj, ez biztos bolond. Vagy, inkább, hmm, cuki, biztos tudja hogy kell viselkedni, hisz azért mérnök. Bárcsak ilyen bolondos pasim lenne, felnőtt létére! Fogadok a legjobb egyetemen volt első.

2021. jún. 17. 10:20
 20/20 anonim ***** válasza:
44%

Lány vagyok, bírom a csajt. Imádom az ilyen vidám, laza embereket, én is szeretek bolondozni, pedig elég komoly is vagyok, de az intelligencia nem zárja ki a szórakozást.

Egyedül azzal ásta el magát, hogy tiktokozik :D

Minek kitenni ezt netre? Baráti társaságban lazán, nagyon jópofa ez fiútól és lánytól is, versenyt ugrálnánk meg hápognánk. De neten sose mutogatnám így magam. Igen, látom, szép alakja van, izmos hasa, ki nem bírja, hogy ne mutogassa :D (Nem, nem vagyok irigy, hasonló alkatom van, és szeretem, csak nincs ingerem mutogatni.)

2021. jún. 17. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!