Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom direkt idegesít, hiperaktív?
Szerintem itt egyikőtök sem hülye, csak nem egyezik a temperamentumotok.
Hétközben dolgoztok, gondolom délutánra kimerültök, a hétvégét meg szeretné kihasználni veled, lehet számára tök kevés az együtt töltött idő és minden interakciót keres veled. A párommal mi is hasonlóak vagyunk ha huzamosabb ideig nem tudtunk foglalkozni egymással. Nyilvánvalóan nagyon szeret, én a filmes résznél örülök ha közben meg-meg szorongat,odabújik. Sokszor meg énis megfogom a kezét és'odateszem' hogy játsszon velem...vagy szeretem ha ő veszi elő és azonnal megszeretgethetem őt, s látom, hogy kíván. Szerintem sokkal élvezetesebb így élni, sosem tudnám megunni. Na meg sokkal jobb és értékesebb egymással foglalkozni mint bámulni a tvt és gépezni. Nyilván, ha sosem tudsz pihenni tőle akkor szólsz és tiszteletben kell tartsa. De ha sosem vagy vevő az ilyesmire baromi unalmas lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!