Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 körüli lányok! Igaz az hogy sok fiú csak szexet akar és nem rendes kapcsolatot?
össze szoktatok jönni ilyennek?
szoktak komoly szánékkal is közeledni?

Üdv mindenkinek :) . A kérdésemet az 5-ös válaszolónak címzem.
28 éves férfi vagyok, augusztusban 29 éves. A múltban nem volt szerencsém az internetes táskereső oldalakon főleg 2 okból. 1. mert elhízott vagyok, 2. sajnos nem vagyok fotogén. Nem tartom rondának magamat, illetve idén keményen rááltam a fogyókúrára. Én rendes férfinak gondolom, (vagy legalábbis szeretném hinni) magamat. Félek hogy mire teljesen lefogyok/ jól nézek ki már súrolni fogom a 30-at. Azt értem hogy nem akarsz nagyon idősebb férfival randizni. Viszont szerintem egy 4 max 5 évvel idősebb férfival randizni nem annyira gáz, nem?
Én is így állítottam be a preferenciát (1-2 évvel felette, 4-5 évvel alatta)

Nincs problémám a 30 körüli korosztállyal sem, az exem is 31 éves lesz idén.
Csak kicsit meglepődtem, mikor a tényleg velem egykorúak kiosztottak kb...
Szóval nem azért töröltem magam, mert 30 felettiek nem érdekelnek, hanem mert szinte csak negatív tapasztalatom született ezeken az oldalakon..
(26-35-ig volt a "szűrő" amúgy..)

Sok ember*
Ez van.
Nem. Engem csak a spirituális emberek érdekelnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!