Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
(Számok, ÚJ!) Miért van ilyen férfitöbblet Budapesten?
Ma a Deák Ferenc téren tartottam számlását a telefonommal. 1 teljes óráig számoltam a nem-hajléktalan és nem teljesen öregeket. 513 férfi, 208 nőt lehetett számolni.
Ez már kb. a 10. alkalom, hogy a Deák téren, Nyugatinál, vagy Oktogonnál végzek ilyen számolást, és mindig hasonló a nekem aránya.
Miért van ilyen férfitöbblet Budapesten?
Azta mindenit de ráérsz 😂😂😂
Hasznosabb elfoglaltságot nem találtál mára?
Kevesen űzik ezt a hobbit, hogy rávilágítsanak a Balkán igazi arculatára, a nőhiányra, a nyomorra.
De a válaszok színvonala most is ott volt. Nem csalódtam bennetek.
Ez is ÚJ szám!
Tegnap bent voltam egy fodrász üzletben 19 nő és 2 férfi volt!
Szerintem brutál női többlet van!
Én meg a járműveken látok sokkal több nőt, mert közülük kevesebb autózik. Akkor máris férfi többlet van?
Valószínű azért láttál többet, mert olyan a munkájuk, a nem munkájuk, hogy többet vannak jövés-menésben/utcán, v. csak egyszerűen mentek az EB meccsre átvenni előre a karszalagot.
A férfiak nem matchelnek Tinderen meg nincs instagramjuk 10000 követővel, így kénytelenek a való életben ismerkedni.
A nőkre ez nem igaz. Ha kell bármikor találnak bárkit pár órán belül az interneten akár hosszú, akár rövid távú párkapcsolatra. Nekik így nem kell kimenniük a deákra "szocializálódni".
Az abszolút férfitöbblet nem nagy, viszont a párkapcsolatokban mégis ez látszik, mert jelenleg a férfiak fiatalabb nőkre, a nők meg idősebb férfiakra mennek. A fordított demográfiai piramis miatt viszont férfiből így több van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!