Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg nagyon elítélendő fizetős lányt igénybe venni annak, akinek semmilyen más lehetősége nincs a külseje miatt?
te viszont azt nem érted hogy nincs más lehetőség. nyilván nem ez a normális és senki nem vágyik prostizásra rá kényszerül. nagyon nem mellékes de ki az aki nem szeretne egy kis szeretetet kedvességet és igen szexet,egy szűz pasi aki 25-30 évesen is az nem fogott még mellet nem látott meztelen nőt csak képen az hogy ne vágyna már erre. A nők helyzete más nekik nem csak a látvány kell és nyilván a pasiknak sem csak viszont nekünk elég ez is.
Kicsit gondolj bele a másik fél helyzetébe. Nem arról van szó hogy nem szeretne partnert magának felséget stb.
Mi előtt jönne az hogy saját szinten keres próbáltam soha nem bomba nőt szerettem volna leginkább a belső számít ha az jó minden jó. és így sem volt esélyem soha. Szerintem nőként úgy értenéd meg a helyzetet ha soha nem lett volna esélyed még egy csókra sem és pasit csak képen láttál volna,ne mond már hogy nem izgatna milyen a szex milyen megfogni egy péniszt vagy egy nagyon jó testű izmos pasi izmait megfogni.
"Tényleg nagyon elítélendő...."
Akkor elitelendo, ha van, aki eliteli. Felsz, hogy kibasz a feleseged emiatt? :D
37F incel
Itt arrol van szo, hogy a nok valutaja a szex. Vagyis a nok arra torekednek, hogy a valutajuk arfolyamat jo magasan tartsak, a magas igenyeikkel. Na most ebbe a prosti belerondit. Alaver az Aranynemiszervu Kartell Zrt. arfolyamanak, emiatt az azt igenybevevo ferfi arulo lesz a szemukben.
37F incel
16
Először is, nekem nem valutám a szex, mivel nem vagyok qrva.
8 éve élek kapcsolatban, és nem, nem vagyok kipumpálva pénzzel, nem a párom tol a fenekem alá mindent, hanem közösen építjük fel az életünket, szexelni pedig mindketten egyformán szeretünk.
Engem nem érdekel, ha az incel fajtátok prostizik, nem ront rajtatok, hiszen akkor sem kellenétek soha, ha nem tennétek.
Más férfiakat sem akarok lebeszélni róla, és nem zavar a prostik léte sem (ameddig önszántukból csinálják).
Egyszerűen csak nem kellett volna nekem párnak olyan ember, aki simán igénybe veszi a szolgáltatásaikat, mert nekem zavaró, ha a másiknak nem alapvető igénye az, hogy a nő is élvezze a szexet. Ez pedig ízlés dolga, hát nekem ilyen az ízlésem, másnak meg nem biztos. Ez ilyen.
Én inkább ismerkednék szűzzel, mint olyannal, aki prostihoz járt.
Szánalmasnak tartom azt a felfogást, hogy a nő az mindenkinek JÁR. Ha már nem alkalmas kapcsolatra (és legtöbbször nem csak a külső az oka), akkor inkább fizet, mint hogy rendbeszedje magát, fejlessze a jellemét és sikeresen ismerkedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!