Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban lehet becsava...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban lehet becsavarodni a barátnő hiánytól?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt, sokat sirok emiatt. Nem tudok ismerkedni.

Pedig nem csak szex miatt akarok barátnőt mint sokan.

Mennyi idő után lehet ebbe bele bolondulni?

2021. jún. 14. 10:12
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
11%
Beszéld meg a háziorvosoddal, hogy utaljon be a pszichiátriára!
2021. jún. 14. 19:58
 32/53 anonim ***** válasza:
43%
Miért, ott mit tudnak csinálni, amitől jobb lesz?
2021. jún. 14. 20:11
 33/53 anonim ***** válasza:
Kapsz gyógyszereket, és mondjuk nem szúrsz nyakon senkit, mikor egyszer kattan valami az agyadban. Te már a közveszélyes kategóriába tartozol.
2021. jún. 14. 20:32
 34/53 anonim ***** válasza:
43%
Te meg egyszerűen idióta. Semmit nem értettél abból, amit írtam. Részemről a párbeszédnek vége.
2021. jún. 14. 21:05
 35/53 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de akinek olyan képzelgései vannak, hogy halálra akar kínozni valakit, csak azért mert járt korábban a barátnőjével, az elmebeteg és kezelni kell, mert veszélyt jelent másokra.
2021. jún. 14. 21:10
 36/53 anonim ***** válasza:

Azért valaki írja már le, hogy mi olyan rohadt nehéz azon, hogy megszólítson egy pasi egy nőt!?

Jó, ha valakinek csak szűz kell, vagy MISS USA kategória, az más, az simán nettó idióta.

Azt is megértem, ha valaki össze van égve, mint Deadpool.

2021. jún. 14. 21:21
 37/53 anonim ***** válasza:
61%

Tényleg ne haragudj 11#

De ez a része - incelként mondom - tényleg nagyon ijesztő

Én is rettenetesen frusztrált vagyok meg gyötrődöm, de soha eszembe nem jutna bántani valakit csak azért mert együtt volt a csajommal korábban, ez egyszerűen beteges

2021. jún. 14. 21:22
 38/53 anonim ***** válasza:

36#

Megszólítom, nem nagy ügy, aztán mégis mi lesz?

Ja megvan, semmi: 10/9 foglalt, a maradéknak sem kellesz, talán 100/1 a mégis, avval mire megyek?

Nem fogom leszólítani a fél országot hogy nőhöz jussak, tudom az én hibám, így jártam, kösz a tippet!

2021. jún. 14. 21:27
 39/53 anonim ***** válasza:

Hát, nem tudom, én már kezdem megemészteni, hogy sohasem lesz senkim. Még matchem sincs társkeresőkön. Tetszeni meg franc se tudja, hogy mikor tetszettem utoljára valakinek... talán 4 éve? 🙄

Lekötözöm tanyára, lesz 10 Karthauzi macskám, és alapítok egy tenyészetet 🤷💪 macskás bácsi leszek, a családban meg én leszek az őrült nagybácsi, a macskás hegyitroll. 😂

21F

2021. jún. 14. 23:50
 40/53 anonim ***** válasza:
0%

Ja megvan, semmi: 10/9 foglalt, a maradéknak sem kellesz, talán 100/1 a mégis, avval mire megyek?

Ez hüleség, volt egy haverom az egyetemen, olyan éppen csak áltagos. Minden este 30-40 nőt szólított le más más bulihelyen, és 1 mindig volt aki igent mondott neki, volt vagy 100 nővel együtt az 6 év során. Ha kapott 49 elutasítást, az sem zavarta, ment az 50. v 60. nőre is. Kell hozzá egy erős gyomor és sivár lelki világ, de ez vezet manapság a sikerhez. Ha nem próbálkozol átlagos férfiként pl 100 átlagos nőnél, akkor egyedül halsz meg.

2021. jún. 15. 00:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!