Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány éves korban lehet becsava...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban lehet becsavarodni a barátnő hiánytól?

Figyelt kérdés

Nekem még nem volt, sokat sirok emiatt. Nem tudok ismerkedni.

Pedig nem csak szex miatt akarok barátnőt mint sokan.

Mennyi idő után lehet ebbe bele bolondulni?

2021. jún. 14. 10:12
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
61%

Én úgy látom hogy attól csavarodik be az ember hogy kiskamaszként elképzeli az ember a jövőjét, hogy csajok, barátnő, végtelen szex meg miegymás vár rá néhány év múlva, aztán az élet a legdurvább rémálmainkat is ezerszer überelve kicseszik az emberrel: se nő, sem szex, sem öröm, semmi nem adatik meg amiért élni érdemes.

Bárki aki szerint nem ebbe őrül bele az ember, az egy idióta, aki fel sem fogja, meg sem próbálja megérteni milyen lehet az élet egyetlen értelmét örökké nélkülözve élni.

Én is megerősítem a huszonéves kor közepét, ez az a kor amikor az elme szépen megadja magát, és a frusztráció eluralja az elmét, s többé nem tud az ember egészségesen hozzáállni a társadalomhoz. Csakis azért mert nem kaphatja meg azt a siker és boldogságélményt az ember, amely elengedhetetlen a normális élethez.

Aki pedig nem ezt az utat járta be, annak ez a téma felfoghatatlan lesz amíg él

2021. jún. 14. 16:24
 22/53 anonim ***** válasza:
21. Én is ezt a kort olvastam más helyeken is. Oké akinek tizenévesen nem mentek jól a dolgai, annak kb huszonéves korában van még egy dobása bepótolni a dolgokat, még kb durván 25 éves korig nem szenvedett el akkora hátrányokat, amiket ne lehetne kompenzálni. De kb 25 felett már nagyon kialakul a személyiség, berögződnek a régi rossz emlékek, szokások. 25-30 között már egy kész embert látunk, aki alapjaiban nem nagyon fog már változni a hátralévő életében.
2021. jún. 14. 16:30
 23/53 anonim ***** válasza:
Elég durva ha szerinted a nő az élet egyetlen értelme.
2021. jún. 14. 16:34
 24/53 anonim ***** válasza:
23. Inkább úgy mondanám, hogy mindenki felnagyítja annak a jelentőségét, amiben egyáltalán nincs része, amiből egyáltalán nem kap. Például azok a férfiak szexmániásak legtöbbször, akiknek tizenévesen vagy kora huszonévesen szinte vagy egyáltalán nem volt benne része. Valahogy azok az ismerőseim akik már 14 vagy 17 évesen szexeltek (és utána is általában volt az életükben nő), sokkal kevesebb jelentőséget tulajdonítanak a dolognak. De ez igaz szinte minden másra is az életben. Arra sokkal jobban vágyunk, amiben nem volt részünk.
2021. jún. 14. 16:43
 25/53 anonim ***** válasza:

Nagyon rá vagytok görcsölve erre az egészre, próbáljátok elengedni egy kicsit, és sodródni.

Évekig hajtottam egy olyan pasi ideálját, akivel komolyan lehet tervezni hosszútávon. Mindegyik csak megdugott volna, kapcsolatra túl uncsi voltam, mert nem feküdtem le a fél várossal, meg nem is tartottam négy vasat a tűzbe egyszerre. (az akivel a legnagyobb szerelmem összejött, pont ilyen volt pl :) velem nem volt meg a plusz, csak a szexuális vonzalom, meg hogy barátilag elvagyunk).

Baromi szarul éreztem magam, aztán egyszer fogtam magam, és elengedtem, hogy majd jön, ha jönnie kell. Másra koncentráltam (pl nyári utazások szervezésére) annyira elengedtem, hogy már az utóbbi időben egyáltalán nem érdekelt, hogy lesz-e valakim, vagy sem, sőt inkább "hot girls summer-t" terveztem bulizással, szexszel etc. Na és ekkor találkoztam egy nagyon aranyos fiúval, aki odáig meg vissza van értem. Mondjuk most pont az a bajom, hogy annyira elengedtem a dolgot, hogy jelenleg nem annyira vágyom egy kapcsolatra, de na, majd ezen is átlendülök.

2021. jún. 14. 16:51
 26/53 anonim ***** válasza:
61%
Én 30 éves szűz f.a.s.z.i vagyok és megvagyok őrülve a pina hiánytól. Krízis helyzetben vagyok, mint a nácik 1944. nyarán. Ha 56 évesen is szűz leszek, akkor inkább golyót röpítek a fejembe, mint Adolf Hitler. Addig még van 26 évem arra, hogy találjak egy bármilyen nőt, nekem mindegy már egy roma csajnak, egy autista, vagy duci csajnak is örülnék már. De, ha nincsen más akkor megdugok egy lovat. Csak ez állatkínzás, bár nem értem miért, jó az embernek és lónak egyaránt, ha közösülnek.
2021. jún. 14. 17:58
 27/53 anonim ***** válasza:

26.-nak.

Ha 30 éves korodig nem jutottál nőhöz, akkor sosem fogsz, mert beteg vagy.

2021. jún. 14. 18:24
 28/53 anonim ***** válasza:
14%
26. Buli, meghívod a csajt, piájába drogot teszel. Sok haverom ezt csináklta, másnap mintha mi sem történt volna, a csaj toporzékolt, ők meg csak röhögtek. Megmagyarázták úgy, hogy túl sokat ivott a nő.
2021. jún. 14. 19:09
 29/53 anonim ***** válasza:
100%

25#

Nagyon kedves tőled hogy némi empátiával próbálsz tanàcsot adni rendesen, azonban tévedésben vagy.

Az a része hogy el kell engedni és majd jön valaki, ez csak és kizárólag nőknél működik, férfiaknál, pláne incel tipusú férfiaknál egyáltalán nem.

Ez azért van mert a férfinak kell ugye kezdeményezni és "vadászni", azaz ha egy nő "elengedi" a dolgot a férfi képes semmibevágni ezt az ideát, ellenben ha a férfi engedi el, akkor minden esélye oda is van a sikeres pártalálásra, mert a nők nem fogják felszedni, főleg úgy ha eladdig sem kellett senkinek

2021. jún. 14. 19:39
 30/53 anonim ***** válasza:
44%

11-es vagyok. A kommentek tökéletesen igazolják az álláspontomat. Aki nem élte az ezt a dolgot, annak fogalma sincs, mit is jelent pontosan egy férfi lelkivilágára.

Sajnos olyan közösségek viszont nincsenek, amelyben az érintett férfiak ki tudnák magukból beszélni a fájdalmaikat.

Hasonló ez, mint a nőknél a nemi erőszak. Csak az tudja, mit jelenthet az egy nő számára, aki átélte. Más hiába próbál tanácsokat adni, úgyse fogja átérezni, és így segíteni sem.

Egyébként azt írtam, hogy ilyen érzéseim voltak - nem azt, hogy utat engedtem nekik. Az érzések nem választás kérdése, de nem engedtem utat nekik.

Esküszöm, ha létezne ilyen önsegélyező csoport az incelek/exincelek számára, vállalnám még a terapeuta szerepét is! Csak sajnos a társadalom szinte kötelezőnek érezné mocskolni, sértegetni, kigúnyolni minden ilyen kezdeményezést.

2021. jún. 14. 19:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!