Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene lépnem?

Figyelt kérdés
Két lánnyal ismerkedem, és olyan helyzetbe kerültem, hogy választanom kellene. Legyenek ők A és B. A iránt több érzelmet táplálok, de ő nagyon ellentmondásosan viselkedik, és nem tudom eldönteni, hogy a személyisége miatt ilyen vagy le akar koptatni. B nagyon kedvel engem, és ha elkezdek vele randizni, akkor úgy gondolom, hogy nagyon hamar nagyon nagy lépéseket tudnánk megtenni. Nem szeretnék mindent eldobni A-ra várva, de akkor is úgy érzem, hogy hozzá húz a szívem. Viszont B-t sem szeretném átverni, szóval valamelyiket le kellene zárni. Ti hogy döntenétek a helyemben?
2021. jún. 13. 14:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak azért ellentmondásos neked, mert nagyon akarsz hinni abban, hogy ő is akar tőled valamit, pedig elég egyértelmű, hogy nem, csak képtelen kimondani az igazat. Vagy te így viselkedsz azzal, aki neked szimpatikus? Csak úgy, szó nélkül eltűnsz? Aznap lemondod a randit, és nem ajánlasz helyette másik időpontot sűrű bocsánatkérések közepette?

Nem korrekt, amit csinál, de elég egyértelmű, hogy valójában semmit nem akar, mert ha akarna, de valami tényleg közbejön, akkor elmagyarázná, és megoldást keresne.

2021. jún. 13. 15:20
 12/16 A kérdező kommentje:

"Vagy te így viselkedsz azzal, aki neked szimpatikus?"

Nem, de utána nem is hívnám fel a másikat telefonon olyan dolgokat mondani, hogy "aranyos vagy", stb :D

2021. jún. 13. 15:43
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Á hagyd azt a csajt. Csak a figyelmed kell neki, de nem akar töled semmi komolyat. Talonba vagy téve nála. Közben másokkal randizik. A B egyértelmű hogy jobb ebből a szempontból!
2021. jún. 13. 16:30
 14/16 anonim ***** válasza:
Remélem, míg vacillálsz, B kirúg, aztán keresgélhetsz tovább.
2021. jún. 13. 16:32
 15/16 anonim ***** válasza:

aranyos vagy =lúzer, barátzónás vagy.

Még ezt sem tudjátok? :(

2021. jún. 16. 14:15
 16/16 A kérdező kommentje:
#15: nem így van :D
2021. jún. 16. 21:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!