Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene lépnem?

Figyelt kérdés
Két lánnyal ismerkedem, és olyan helyzetbe kerültem, hogy választanom kellene. Legyenek ők A és B. A iránt több érzelmet táplálok, de ő nagyon ellentmondásosan viselkedik, és nem tudom eldönteni, hogy a személyisége miatt ilyen vagy le akar koptatni. B nagyon kedvel engem, és ha elkezdek vele randizni, akkor úgy gondolom, hogy nagyon hamar nagyon nagy lépéseket tudnánk megtenni. Nem szeretnék mindent eldobni A-ra várva, de akkor is úgy érzem, hogy hozzá húz a szívem. Viszont B-t sem szeretném átverni, szóval valamelyiket le kellene zárni. Ti hogy döntenétek a helyemben?
2021. jún. 13. 14:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
A-t próbálnám meg. Nekem fontos a vonzalom
2021. jún. 13. 14:44
 2/16 anonim ***** válasza:
76%
Egyelőre A, aztán ha nem jön össze, C.
2021. jún. 13. 14:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt választanám, akihez a szívem húz. Egyrészt valószínűleg nem véletlen, hogy hozzá húz a szívem, másrészt jó eséllyel nagyon bánnám, ha nem próbálnám meg, harmadrészt én sem akarnék pótlék lenni, ezért én sem használnék senkit pótléknak.

Persze, ha nem komolyak az érzéseid, hanem csak mondjuk a szexuális vonzalmad nagyobb, de úgy gondolod, hogy a másik lányba is bele tudnál szeretni, és nem pótléknak használnád, akkor lehet, érdemes lenne tisztázni a helyzetet A-val, hogy pontosan mit akar.

2021. jún. 13. 14:48
 4/16 A kérdező kommentje:
Szexuálisan egyaránt vonzódom mindkettőhöz. A-felé az érzelmi vonzódásom erősebb sokkal
2021. jún. 13. 14:49
 5/16 A kérdező kommentje:

"hogy a másik lányba is bele tudnál szeretni, és nem pótléknak használnád, akkor lehet, érdemes lenne tisztázni a helyzetet A-val, hogy pontosan mit akar."

Pontosan ez van. Csak mint mondtam, A túlságosan kétértelműen viselkedik... Hogy lehetne kicsikarni egy egyértelmű választ tőle? :D

2021. jún. 13. 14:50
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy egyértelműen rákérdezel, hogy mégis mit szeretne, akar-e tőled valamit, randizni, nem tudom, milyen szinten vagytok már. Ha erre nem válaszol nyíltan, kertel, stb., akkor hagyhatod a fenébe, az is egy egyértelmű válasz, csak nem kimondva.
2021. jún. 13. 14:55
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
De mennyi idősek vagytok, hogy nem lehet vele megbeszélni? Ha gyerekes játszmákat űz valaki, az nálam csak ront mindenen.
2021. jún. 13. 15:00
 8/16 A kérdező kommentje:
22 - 24 évesek vagyunk. Amikor felhozom ezt a témát, akkor elvileg minden szuper, szimpi vagyok neki, randizzunk. Aztán eltűnik, a randit aznap lemondja, nem válaszol. Megint rákérdezek, bocsánatot kér, újra elmondja, hogy szimpi vagyok, stb, stb.. Ez megy 2 hete.
2021. jún. 13. 15:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
8# Aki velem így játszadozik, azt hagynám. Sosem értettem, mire jó ez. Azzal jönnék össze, akire lehet számítani.
2021. jún. 13. 15:10
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 akkor jól sejtettem, még egy gyerek, hiábba 22. Egyszer leülnék vele, ha tényleg ennyire akarod, aztán, ha tovább csinálja, akkor szórakozhatna mással. Neked is egy életed van.
2021. jún. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!