Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene lépnem?
Figyelt kérdés
Két lánnyal ismerkedem, és olyan helyzetbe kerültem, hogy választanom kellene. Legyenek ők A és B. A iránt több érzelmet táplálok, de ő nagyon ellentmondásosan viselkedik, és nem tudom eldönteni, hogy a személyisége miatt ilyen vagy le akar koptatni. B nagyon kedvel engem, és ha elkezdek vele randizni, akkor úgy gondolom, hogy nagyon hamar nagyon nagy lépéseket tudnánk megtenni. Nem szeretnék mindent eldobni A-ra várva, de akkor is úgy érzem, hogy hozzá húz a szívem. Viszont B-t sem szeretném átverni, szóval valamelyiket le kellene zárni. Ti hogy döntenétek a helyemben?
Azt választanám, akihez a szívem húz. Egyrészt valószínűleg nem véletlen, hogy hozzá húz a szívem, másrészt jó eséllyel nagyon bánnám, ha nem próbálnám meg, harmadrészt én sem akarnék pótlék lenni, ezért én sem használnék senkit pótléknak.
Persze, ha nem komolyak az érzéseid, hanem csak mondjuk a szexuális vonzalmad nagyobb, de úgy gondolod, hogy a másik lányba is bele tudnál szeretni, és nem pótléknak használnád, akkor lehet, érdemes lenne tisztázni a helyzetet A-val, hogy pontosan mit akar.
2021. jún. 13. 14:48
4/16 A kérdező kommentje:
Szexuálisan egyaránt vonzódom mindkettőhöz. A-felé az érzelmi vonzódásom erősebb sokkal
2021. jún. 13. 14:49
5/16 A kérdező kommentje:
"hogy a másik lányba is bele tudnál szeretni, és nem pótléknak használnád, akkor lehet, érdemes lenne tisztázni a helyzetet A-val, hogy pontosan mit akar."
Pontosan ez van. Csak mint mondtam, A túlságosan kétértelműen viselkedik... Hogy lehetne kicsikarni egy egyértelmű választ tőle? :D
2021. jún. 13. 14:50
6/16 anonim válasza:
Úgy, hogy egyértelműen rákérdezel, hogy mégis mit szeretne, akar-e tőled valamit, randizni, nem tudom, milyen szinten vagytok már. Ha erre nem válaszol nyíltan, kertel, stb., akkor hagyhatod a fenébe, az is egy egyértelmű válasz, csak nem kimondva.
2021. jún. 13. 14:55
7/16 anonim válasza:
De mennyi idősek vagytok, hogy nem lehet vele megbeszélni? Ha gyerekes játszmákat űz valaki, az nálam csak ront mindenen.
2021. jún. 13. 15:00
8/16 A kérdező kommentje:
22 - 24 évesek vagyunk. Amikor felhozom ezt a témát, akkor elvileg minden szuper, szimpi vagyok neki, randizzunk. Aztán eltűnik, a randit aznap lemondja, nem válaszol. Megint rákérdezek, bocsánatot kér, újra elmondja, hogy szimpi vagyok, stb, stb.. Ez megy 2 hete.
2021. jún. 13. 15:07
9/16 anonim válasza:
8# Aki velem így játszadozik, azt hagynám. Sosem értettem, mire jó ez. Azzal jönnék össze, akire lehet számítani.
2021. jún. 13. 15:10
10/16 anonim válasza:
#8 akkor jól sejtettem, még egy gyerek, hiábba 22. Egyszer leülnék vele, ha tényleg ennyire akarod, aztán, ha tovább csinálja, akkor szórakozhatna mással. Neked is egy életed van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!