Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az Incel Lives Matter mozgalomnak mik a fő célkitűzései?
"Oké. Bizonyítsd be nekem, hogy azért nincs párom, mert MINDENBEN rosszabb vagyok, mint az összes olyan ember, akinek van"
Ne keverd a szezont a faszoddal! Én speciel nem írtam sehol olyat, hogy a magányos embernek azért nincs párja mert mindenben rosszabb mint az akinek van. Bárki aki gondolkodik és azt a "kis szeletet, amit érzékelek" fogalmaid szerint a világból, abban bőven látok olyan párokat, ahol a műveletlen, lecsúszott alkesznak is van barátnője. Tehát hülyeség azt állítani, hogy te vagy bármely rinycel azért nem találtok párt, mert rosszabbak lennétek. Vannak nálatok is rosszabb emberek tartós párkapcsolatban.
Sőt, van olyan rinycel is, aki, jóképű, jó a keresete és mégis kerülik a hölgyek.
Nos, igen, van probléma, de ugye, akkor jöjjön az a híres intelligencia, ami titeket jellemez és fejtsd meg, hogy mi lehet ebben a dologban a rendszerhiba! Nem fogok súgni. ;)
"Nos, igen, van probléma, de ugye, akkor jöjjön az a híres intelligencia, ami titeket jellemez és fejtsd meg, hogy mi lehet ebben a dologban a rendszerhiba! Nem fogok súgni. ;)"
Az, hogy az intelligencia is csak egy olyan tulajdonság a sok közül, mint a fizikai erő vagy az ellenállóképesség és a többi. Az evolúcióban nincs ultimate legjobb, nincs ultimate stratégia. Sőt, sokszor még a jó és a rossz is annyira relatív tud lenni, hogy ami bizonyos helyzetben előnyös, az más esetben hátrányos és a túlélést sok esetben a szerencsés véletlen dönti el.
A delfin például egy köztudottan intelligens állat, mégis ha nem lenne marketing meg hype körülötte, akkor már rég kipusztíthattuk volna, mint a Dodót meg.
Nos, próbáld meg ugyanezt mondjuk a szúnyoggal elérni.
Vagy Stephen Hawking, Mozart és Mike Tyson közül kiknek lennének a legjobbak a túlélési esélyei? (nyilván ha az első kettő élne és azonos korba, szituációba helyeznénk őket).
Te pedig lehet, hogy nem írtál ilyesmit, de elég sokan érvelnek azzal, hogy biztosan valami ilyesmi lehet a háttérben, hogy mi rosszabbak vagyunk még azoknál is, akiknek van párjuk.
Hát, a mellébeszélés az szép volt. De sajnos, ugyanott tartasz a megfejtésben, mintha bele sem kezdtél volna.
Mindenesetre ez nem az én harcom, meghagyom neked, nektek.
" BLM-nek is egyre több követője van, 90%-ban nők."
A nőket könnyebb mindenféle BLM dolgokkal megvezetni. Mert érzelmi szempontból ítélnek, így bármennyire is irracionális egy eszme, ha érzelmi töltetet látnak benne, mellé fognak állni.
Újabban terjed a "szeretet határtalan és senki ne mondja meg ki kit szerethet" téma is, szintén nők között. Az, hogy ez a pedofilok (és pedofiltörvény kapcsán) mennyire káros elgondolás, az senkit nem zavar. Pedig gondolom ők sem szeretnék pedofil környezetbe engedni a gyereküket.
"Ezt szeretné a ti fajtátok."
Kihagytad a megerőszakolós, rabszolgasorba taszítós részt, azt már nem akarjuk?
Ha már úgyis te tudod helyettünk hogy mi mit szeretnénk
"Vagy Stephen Hawking, Mozart és Mike Tyson közül kiknek lennének a legjobbak a túlélési esélyei? (nyilván ha az első kettő élne és azonos korba, szituációba helyeznénk őket)."
Ez szituációtól függ. Hawking valószínű tudna mit kezdeni magával ha nukleáris katasztrófába csöppen, Tyson meg rájönne, hogy a szteroid nem olyan hatásos ilyenkor, mint a jódtabletta vagy az ólommellény :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!