Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook csoportba ki írta egy nő,nem kéne megsértődni a férfiaknak hogy nem kapnak választ,mindenkinek más az igénye bla bla,stb,és iugazat adtak neki,hogy hogy?
Akkor vegyél 180 fokos fordulatot és változtass a stílusodon, a módszereiden, mert a 20 év megmutatta, hogy valamiért gáz.
Nem tudom mit cseszel el, mert nem ismerlek, de elég lesz mindent homlokegyenest másképp csinálnod mint eddig és valószínűleg sikeres(ebb) leszel! Erre magadtól miért nem jöttél rá a 20 év alatt?
másképp csinálok,persze hibáim most is vannak de melyik férfinak nincsenek?
szóval ja,amikor azt látom hogy a drogos,nőverő,anyját megbacó,sittes stb nek van nője,akkor tényleg nem értem,nem nem top modellekre írok
Kipróbálnám milyen az amikor egyetlen nő sem válaszol, és nem is kérdez.
Amúgy gondolod, hogy tudnia kellene a gondodrólról, és tennnie kellene valamit? Ez lenne a kötelessége az irányodba?
És neked kellenének olyan nők, amilyenek "a drogos,nőverő,anyját megbacó,sittes stb nek" van? Ne viccelj már!
Valahogy kupáld/kupáltasd ki az önbizalmadat, legyél ápolt, (fogaid rendben vannak?) legyen benned egy adag természetes kedvesség, egy kis egészséges csibészség és nyert ügyed lesz!
És neked kellenének olyan nők, amilyenek "a drogos,nőverő,anyját megbacó,sittes stb nek" van? Ne viccelj már!
Valahogy kupáld/kupáltasd ki az önbizalmadat, legyél ápolt, (fogaid rendben vannak?) legyen benned egy adag természetes kedvesség, egy kis egészséges csibészség és nyert ügyed lesz!
nem kell bűnöző nő nekem,de elég sok mindent elnézek,senki nem tökéletes,de hiába....fogak..az említett lánynak se volt jó a foga,elvolt miatta keseredve mondom senki nem tökéletes,emiatt még nem rázlak le
Csináltasd meg a fogaidat, hidd el ez a nőknél egy bizonyos alapszinten már nagyon fontos! Sőt, általában kizáró ok.
Szerezz baráti nőbarátokat (munkatársak, szomszédok, stb) és beszélgess velük sokat! Részben gyakorolsz beszélni nőkkel, másrészt majd ők fogják tudni, hogy mi a gond veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!