Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme a Facebook bombázásnak? Lehet így társat találni?
Figyelt kérdés
Eddig nem volt sikerem a nőknél, nem tudom hol ismerkedjek
Azon gondolkodtam hogy vajon sikeres lehet e a Facebook ismerkedés, tehát hogy minden szinglinek látszó szimpatikus nőnek ráírok, így akár több ezer nőre rá tudok írni és a nagy számú törvények szerint összejöhet valami esetleg...
2021. máj. 18. 15:34
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha nincs kohézió semmi értelme.
A facénak amúgy is valami társkeresős része, inkább használd azt.
2/6 A kérdező kommentje:
1. ott nyilván rengeteg a férfi és rengeteg levelet kap egy nő mint a társkeresőkön... Pl kolléganőm aki elég csinos így pasizott be és azt mondta összesen vagy 3 férfi kereste csak így meg eddig facen
2021. máj. 18. 15:39
3/6 anonim válasza:
Hetente 30an bejelőlnek.. csak úgy... Nem szoktam visszajelőlni senkit..
Amúgy ne add fel.. lehet bejön..
4/6 A kérdező kommentje:
Na benne vagyok egy inzulinrezisztencia csoportban.. ott most 10 nőre ráírtam kettő már visszaírt... egész jó lehet mégis az ötlet..
2021. máj. 18. 15:54
5/6 anonim válasza:
Kár a gőzért, úgysem lesz párod. Ugyanazt csinálod, mint a villamosmegállót végigtarháló rámenős koldus, csak te nem pénzért kuncsorogsz. Szánalmas állapot, és messziről megérezni. Ha majd egyszer rendbe jössz emberileg, és esélyesen párt is találsz, nem fogsz tudni tükörbe nézni.
6/6 anonim válasza:
Ez kidobott idő. A barátnőm átlag. Napi 10 pasi probalkozik vele, hiába van ott hogy kapcsolatban van velem. Egy csomó szingli srác ezt próbálja. Ott is jobbnak kellene lenned a többinél ahogy a társkereső alkalmazásoknál is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!