Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme a Facebook bombázá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme a Facebook bombázásnak? Lehet így társat találni?

Figyelt kérdés

Eddig nem volt sikerem a nőknél, nem tudom hol ismerkedjek

Azon gondolkodtam hogy vajon sikeres lehet e a Facebook ismerkedés, tehát hogy minden szinglinek látszó szimpatikus nőnek ráírok, így akár több ezer nőre rá tudok írni és a nagy számú törvények szerint összejöhet valami esetleg...

2021. máj. 18. 15:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha nincs kohézió semmi értelme.

A facénak amúgy is valami társkeresős része, inkább használd azt.

2021. máj. 18. 15:36
 2/6 A kérdező kommentje:
1. ott nyilván rengeteg a férfi és rengeteg levelet kap egy nő mint a társkeresőkön... Pl kolléganőm aki elég csinos így pasizott be és azt mondta összesen vagy 3 férfi kereste csak így meg eddig facen
2021. máj. 18. 15:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Hetente 30an bejelőlnek.. csak úgy... Nem szoktam visszajelőlni senkit..

Amúgy ne add fel.. lehet bejön..

2021. máj. 18. 15:46
 4/6 A kérdező kommentje:
Na benne vagyok egy inzulinrezisztencia csoportban.. ott most 10 nőre ráírtam kettő már visszaírt... egész jó lehet mégis az ötlet..
2021. máj. 18. 15:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kár a gőzért, úgysem lesz párod. Ugyanazt csinálod, mint a villamosmegállót végigtarháló rámenős koldus, csak te nem pénzért kuncsorogsz. Szánalmas állapot, és messziről megérezni. Ha majd egyszer rendbe jössz emberileg, és esélyesen párt is találsz, nem fogsz tudni tükörbe nézni.
2021. máj. 18. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez kidobott idő. A barátnőm átlag. Napi 10 pasi probalkozik vele, hiába van ott hogy kapcsolatban van velem. Egy csomó szingli srác ezt próbálja. Ott is jobbnak kellene lenned a többinél ahogy a társkereső alkalmazásoknál is van.
2021. máj. 18. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!