Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők többsége nem járna impotens férfivel, de ha a párjuk impotenssé válna, akkor nem hagynák el?
Kérdező, fogyatékosnak tetszik lenni? A kapcsolatok nagy része számos ok miatt végződik szakítással és attól függetlenül, hogy ki szakít, a hibás mindkét fél lehet. Csak nénány példa:
- megcsalnak, szakítok.
- bántalmaznak, szakítok.
- nem szeret igazán, ló helyett vagyok szamár, szakítok.
- nem azonosak a céljaink (gyerekvállalás, költözés stb), szakítok.
- tönkretesz anyagilag, lelkileg, esetleg fizikailag: szakítok
- fizkailag nem csal ugyan meg, de más nők után nyáladzik folyton, vagy olyan perverzió derül ki ami el volt titkolva, de hirtelen rohadt fontos lesz neki, engem meg taszít: szakítok.
Akkor is, ha szerettem. Mert x év után, ha több a bánat, mint a öröm és nem tudunk jól működni és nem tudjuk visszahozni a lángot, akkor minek folytatni?
#8 Nem, nem tudom én is, hogy most kamuztam :)
Kérdező, egészen biztos, hogy a komoly kapcsolatok 90%-a nem végződik szakítással. És nem akarom elbagatellizálni a dolgot, mert biztos nem könnyű ezzel megküzdeni egy kapcsolatban, de kapásból tudnék mondani rengeteg dolgot, ami az impotenciánál százszor inkább szakítóok.
#9 Sok ennél nagyobb probléma van. Amúgy mi a bajod? Ha impotens vagy kezeltesd!!!
Az meg, hogy a kapcsolatok 90%-a szakítással végződik nem igaz, legfeljebb 15-20 éves korban, de ez a normális ilyenkor, ebben semmi furcsa nincs, az emberek keresik az útjukat. Később bele sem mennek ilyesmibe.
"Hatalmas a különbség aközött hogy az akit már x ideje szeretek beteg lesz vagy baleset éri, mint hogy egy idegen akivel csak ismerkedem nem felel meg az igényeimnek. Nem tudom ezen mit nem lehet érteni."
Ennyi. Ezt érthető számodra?
Amúgy mutass már egy valói statisztikát, mert számokkal dobálózni bárki tud. Másrészt, ha igazak is ezek az adatok, mi ezzel a baj? A #18-as jól leírta, hogy a szakítás jobb, mint egy rossz kapcsolatra pocsékolni az idődet.
Rohadtul nem mindegy, hogy a serpenyo masik oldalan ott van az a rengeteg jo es szeretet, kozos dolgok, osszecsiszolodas, vagy jon valaki, akivel nem lehet dugni, es szamomra egy eletbevagoan fontos dolog.
A tars mellett meg a regi szeretkezesek emleke is ott van, nem mult el nyomtalanul.
Viszont sok no csak kamu-elvez, nincs is huvelyi orgazmusa. Igaz, azert a felizgulashoz hozzatartozna egy erekcio, de ott nem volna tragedia a behatolos valodi szex hianya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!