Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez másokat is elgondolkodtatna?
"Megismertem tinderen egy csajt"
már itt red flag:D Tinder rohadt komolytalan. Kb max a facebook dating lenne jó, de igazából az összes app komolytalan normális kapcsolatra.
Nekem volt vcsaj haverom, aki fekákat és arabokat igazolt vissza, azok meg minden képe alá írták a "i want to f.. you babe"
LOL
Szerintem azért kell egy kis IQ, hogy ne igazolj már vissza ilyeneket.
"Tinder rohadt komolytalan. Kb max a facebook dating lenne jó, de igazából az összes app komolytalan normális kapcsolatra."
Nem a platform komolytalan, hanem az emberek. Csak meg kell találni a megfelelő partnert. Megértem a kiábrándultságodat, mert tényleg nem egyszerű
15
Mindenki beszél mással. Max ezt nem illik megosztani, hogy hány pasi/csaj áll a sorban.
"Nekem inkább az fura, hogy tinderen találsz egy csajt és azt hiszed ő lesz az igazi és addig nem is beszélgetsz mással?"
Egyszerre két-három emberrel szoktam beszélni maximum, de ha valakiben fantáziát látok, akkor akaratlanul elhanyagolok mindenki mást. Nekem ez nem megy, hogy egyszerre 10 lányt fűzzek. A személyiségem sem alkalmas rá és időm sincs annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!