Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez:több nő is ki írja hogy olyan ronda próbálkozott már igazi ronda pasiknál de náluk sem jött be mindent megadna már egy pasiért,rá írok és nem válaszol(talán csak troll kérdések)?
le írom a korom és azt hogy szívesen beszélgetnék,ismerkednék.
azt is hogy kis idő után lehetne képcsere (normál) ha úgy van.
Értem én hogy nem akar megerősítést senki arról hogy ronda de mi van akkor ha nekem nem az. plusz mi veszteni valója van? (és nem szexre hajtok volt már hogy ezt is le írtam).
Létezik egyáltalán hogy egy nő ne találjon senkit.
Aha, és mondd milyen pasik lennének vevők az ilyen lányokra?
Csak nem olyanok akik kiélik magukat a lányon, szamárként használják, és ha megvan a ló el is dobják...?
9-miről beszélsz milyen nagy lelkű ajánlat az istenért.
Megakarnám ismerni azt lányt hát ha jól ki jövünk,szexről meg szó sem volt,én is meg oldom magamnak meg vannak fizetősök ha nagyon akarnám.
nem igaz mért kell bele magyarázni,egyszerűen ismerkedni akarok jó fej emberekkel/nőkkel.
És igen lehet nekem pont bejönne más ízlésem van mint az átlagnak különc vagyok,ha viszont nem jön be nem akarok tőle semmit akkor max barátságot.
Ragaszkodó típus vagyok ha valakit megszeretek és ő is engem megszűnik a világ többi része onnantól nincs a szememnek szebb,nincs jobb érintése a kezemnek sem nagyobb boldogsága a lelkemnek.
És igen nem vagyok szerintem jó pasi de igényes vagyok.
szóval szerintem aki kritizálni akar inkább ne írjon,el hiszem hogy sok csalódás ért képzeled engem is.
egyébként inkább úgy veszem hogy nincs ilyen nő vagy ha van nem akar ismerkedni,szerintem már rá sem írok itt sem senkire vagy nem válaszol vagy csak kritizál,játszik,trollkodik
nem baj legalább meg tanulok a valóságban élni.
a romantikus filmeket meg nagy ívben kerülöm innentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!