Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti lenéztek olyan 30-as pasit, aki segédmunkásként keres 380-at, mert diplomásként (sok ilyen van, pl rendőrtiszt, ápoló, tanár, vagy rengeteg más állami dolgozó még) nem keresne ennyit?
Nem nézem le, de nem biztos, hogy egymást keressük. Engem nem érdekel túlzottan a fizetése, mert nem kell, hogy eltartson, viszont az ambíció, a motiváció és a hivatás nekem fontos.
Igen, az állami bér valahol megalázó, de pl. párom is inkább keres kevesebbet, de azt csinálja, amit szeret és amihez hivatása van, minthogy 8-9 órát olyan munkakörnyezetben kelljen eltöltenie, amitől menekül.
23 azt ugye tudod, hogy egy munkahely nem tart örökké? Lehet bejön más (szerinted többre becsült) munkalehetőség X hónapon belül.
Érdekes, hogy a nőknek számít, hogy ki mit csinál a munkájával, pénzével, de ez fordítva nincs így. Felőlem dohányboltos is lehet a nő, ha normális és van kémia.
Felőlem dohányboltos is lehet a nő, ha normális és van kémia.
Ahogy tapasztaltam a nőknél ilyen nincs (legalábbis 10/9 ismerősi körben olyan pasival jött össze, aki átlag felett keresett, az sem zavarta a nőt, ha a pasi valami szívtelen behajtó egy cégnél, csak legyen mit az asztalra tenni). Sima átlag keresetű pasikkal egyszerűen a legtöbb (nem 10/10 es vagy valami jó instanőkra gondoltam, hanem sima tucat átlagnőkre) nem akar összejönni, akkor sem, ha bejön neki a pasi. De férfiként nekem is megfelelő lenne egy nettó 250 et kereső aldis átlagnő is, ha normális, igényes, kedves, átlagosan csinos (ilyen szomszéd lány típus).
"Felőlem dohányboltos is lehet a nő, ha normális és van kémia."
pont ezt mondom. Pasiknál ez totál nem számít, minket nem érdekel ki mit csinál. Ez a nőknek egy ilyen hamis álomképe. Nálam is megszabja, hogy mennyit kell keresnem X évesen, mennyi félretett pénzem legyen, kocsi stb, amikor semmi köze nincs hozzá. BELSŐ elvárásokról meg sosem hallok, pláne ezen az oldalon.
BELSŐ elvárásokról meg sosem hallo
Van belső elvárás, legyen kimagasló intelligenciájú (átlagnak lenni kevés), egyezzen mindenben a nővel, hordja ő a nadrágot, legyen full magabiztos, erősen extrovertált, imádjon utazni (fizesse a nő részét is), full kommunikatív, ezer baráti körrel rendelkező, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!