Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti lenéztek olyan 30-as...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti lenéztek olyan 30-as pasit, aki segédmunkásként keres 380-at, mert diplomásként (sok ilyen van, pl rendőrtiszt, ápoló, tanár, vagy rengeteg más állami dolgozó még) nem keresne ennyit?

Figyelt kérdés
2021. jún. 7. 17:44
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Én nem nézem le. Van fix munkája, eltartja magát, nem azért segédmunkás, mert máshova nem vennék fel, gyanítom, elég intelligens és tájékozott is.
2021. jún. 8. 08:49
 22/36 A kérdező kommentje:
Pl nekem 5 ev kozig egyetem netto 235 re lenne eleg 8 ev tapasztalattal is allamnak dolgozván...Borzaszto.
2021. jún. 8. 09:08
 23/36 anonim ***** válasza:
86%

Nem nézem le, de nem biztos, hogy egymást keressük. Engem nem érdekel túlzottan a fizetése, mert nem kell, hogy eltartson, viszont az ambíció, a motiváció és a hivatás nekem fontos.

Igen, az állami bér valahol megalázó, de pl. párom is inkább keres kevesebbet, de azt csinálja, amit szeret és amihez hivatása van, minthogy 8-9 órát olyan munkakörnyezetben kelljen eltöltenie, amitől menekül.

2021. jún. 8. 09:57
 24/36 anonim ***** válasza:
22-es, 28 évig dolgoztam a közigazgatásban, mindig is alacsony volt a bér. Akkor is amikor elkezdted az egyetemet...Ha valakit a hivatás mellett a bér is motivál nézzen utána mielőtt ott rostokol évekig aztán rádöbben,hogy kevés amit keres és elmegy segédmunkásnak, vagy bármi egyéb másnak mint amit tanult.
2021. jún. 8. 10:56
 25/36 anonim ***** válasza:

23 azt ugye tudod, hogy egy munkahely nem tart örökké? Lehet bejön más (szerinted többre becsült) munkalehetőség X hónapon belül.

Érdekes, hogy a nőknek számít, hogy ki mit csinál a munkájával, pénzével, de ez fordítva nincs így. Felőlem dohányboltos is lehet a nő, ha normális és van kémia.

2021. jún. 8. 11:14
 26/36 A kérdező kommentje:

Felőlem dohányboltos is lehet a nő, ha normális és van kémia.

Ahogy tapasztaltam a nőknél ilyen nincs (legalábbis 10/9 ismerősi körben olyan pasival jött össze, aki átlag felett keresett, az sem zavarta a nőt, ha a pasi valami szívtelen behajtó egy cégnél, csak legyen mit az asztalra tenni). Sima átlag keresetű pasikkal egyszerűen a legtöbb (nem 10/10 es vagy valami jó instanőkra gondoltam, hanem sima tucat átlagnőkre) nem akar összejönni, akkor sem, ha bejön neki a pasi. De férfiként nekem is megfelelő lenne egy nettó 250 et kereső aldis átlagnő is, ha normális, igényes, kedves, átlagosan csinos (ilyen szomszéd lány típus).

2021. jún. 8. 11:53
 27/36 A kérdező kommentje:
Mondom ezt úgy, hogy kb egy Puskás PEti kinézetű átlagpasi vagyok, tehát semmi extra, ugyanazt várom el a nőtől, amit én is tudok nyújtani, amilyen én is vagyok.
2021. jún. 8. 11:55
 28/36 anonim ***** válasza:

"Felőlem dohányboltos is lehet a nő, ha normális és van kémia."

pont ezt mondom. Pasiknál ez totál nem számít, minket nem érdekel ki mit csinál. Ez a nőknek egy ilyen hamis álomképe. Nálam is megszabja, hogy mennyit kell keresnem X évesen, mennyi félretett pénzem legyen, kocsi stb, amikor semmi köze nincs hozzá. BELSŐ elvárásokról meg sosem hallok, pláne ezen az oldalon.

2021. jún. 8. 11:57
 29/36 A kérdező kommentje:

BELSŐ elvárásokról meg sosem hallo

Van belső elvárás, legyen kimagasló intelligenciájú (átlagnak lenni kevés), egyezzen mindenben a nővel, hordja ő a nadrágot, legyen full magabiztos, erősen extrovertált, imádjon utazni (fizesse a nő részét is), full kommunikatív, ezer baráti körrel rendelkező, stb.

2021. jún. 8. 12:05
 30/36 anonim ***** válasza:
Én sosem montam ilyet kérdező ezen a fórumon, a férjem 90%-ban nem is hozza ezeket a dolgokat... de ugye én automatikusan hazudok meg ferdítek :)
2021. jún. 8. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!