Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire red flag, ha az, akivel ismerkedtek, nemreg szakitott az exevel?

Figyelt kérdés
Az indok a kapcsolat kihulese, a szerelem elmulasa volt, de az elozo no cuccai meg a lakasaban vannak. Nekem ez meg lezaratlannak tunik egy uj kapcsolathoz. Meg csak ismerkedunk, egyebkent.
2021. jún. 5. 17:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
10es inkabb neked ha kevered az angolt magyarral...
2021. jún. 5. 19:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem volt mar, aki valami ot meg tiz evvel ezelotti csalodasra fogta, hogy minden baja van. Ugyhogy ehhez kepest, ha most szakitott, de valamire hasznalhato, rendben van.
2021. jún. 5. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon. Hasonló helyzetben voltam tavasszal, aztán kiderült második találkozón, hogy még nem nyitott ismerkedni :) Messziről kerüld el az ilyen típust de ténlyeg.
2021. jún. 5. 21:05
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, az ilyen közli majd pár dugás után, hogy ha mégse akar tőled semmit, hogy nem áll készen egy kapcsolatra még. Vagy megy vissza az exhez.
2021. jún. 5. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!