Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak neten ismerkedem akkor sosem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Élőben nincs bátorságom leszólítani lányokat meg nem is tudom hogyan kell. Munkahelyen nincsenek lányok sajnos.
2021. jún. 3. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Én se nagyon szólítottam le senkit élőben.

Úgy vagyok vele, hogy senkinél nem fogok kezdeményezni mert minek.

Neten viszont ha beszélgetek egy lánnyal akkor elég jól elvagyunk és a végén kapcsolat lesz belőle. Olyan lányokkal akiket a neten ismertem meg. Ha jól tudsz beszélni és kihozod a kinézetedből a legtöbbet, akkor simán találhatsz itt is barátnőt.

Én az elsőt a world of warcraft ban találtam. A másodikat itt gyakorin. A többit személyesen, de az mindegy.

23/F

2021. jún. 3. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja még annyi, hogy most is innen beszélgetek egy lánnyal akivel elég egy hullámhosszon vagyunk ;p
2021. jún. 3. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Rengeteg sikertörténet van netes ismerkedésből. Én tinderen ismertem meg a mostani barátomat és majdnem 2,5 éve együtt vagyunk.
2021. jún. 3. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jól nézel ki, akkor rengeteg jobbnál jobb nőd lesz. Ha szarul, akkor meg leszólíthatnád a fél világot se lenne, maximum, ha hajlandó lennél rondával leállni. De az nem számít nőnek. Az kicsit olyan, mintha a prostit akihez jársz a barátnődnek tekintenéd...
2021. jún. 3. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó ez, csak azért legyen még más kimozdulós programod is. Sport leginkább, mege gy hobbi
2021. jún. 4. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!