Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszem a csoporttársamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a csoporttársamnak vagy csak úgy néz?

Figyelt kérdés
Amíg jelenléti oktatás volt, akkor is elég sokszor vettem észre, hogy néz meg most, hogy bejárunk vizsgákra és ha találkozunk, akkor is. De egyszer nem beszéltünk még, szóval nem nagyon értem. Ha tetszenék neki, akkor gondolom, odajönne hozzám, nem? Szerintem csak szórakozik vagy lehet, hogy más miatt néz (?). Tudom, hogy ezt ti nem fogjátok tudni úgy sem. A kérdésem lényegében csak az, hogy lehet, hogy azt várja, hogy én kezdeményezzek beszélgetést?

2021. jún. 1. 23:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ő mit gondol, nem tudjuk, de eleve a kérdésed sugallja, hogy bejön neked. A válasz egyszerű: Kezdeményezz!
2021. jún. 1. 23:55
 2/6 anonim ***** válasza:
46%
Nem.
2021. jún. 2. 06:30
 3/6 anonim ***** válasza:
64%

Nem hiszem hogy ezért nézne, de ha mégis, az se jelent sokat, mert nekem is tetszik sok lány és nézem őket de nem érzek késztetést rá, hogy tudatosan udvaroljak nekik vagy megmerjem kérdezni, hogy van-e kedvük ismerkedni, mert nem szeretem az elutasítást.

Tehát nem gondolom, hogy bejönnél neki.

2021. jún. 2. 08:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Akkor te miért nézel valakit, aki nem tetszik?
2021. jún. 2. 10:33
 5/6 anonim válasza:
Nekem volt egy csoporttársam, aki ugyanígy nézett, csak messzebbről. Később kiderült, hogy 3-4 méter távolba csak homályosan lát és mindenkit így nézett, vagyis csak árnyakat- homályos dolgokat látot. Szóval közelre jól látott, távolra viszont nem.
2021. jún. 2. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
52%
Have you been EXTINGUISHED against covid?
2021. jún. 2. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!