Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek ebben a helyzetben?
Egy nagy irodában dolgozom, ahol az iroda másik végében munka közben két férfi folyamatosan rólam beszél. Eleinte azt hittem, hogy nem rólam van szó, de hamar rájöttem hogy nem így van. Elég hangosan beszélnek ahhoz hogy mindenki hallja és ez kezd zavaró lenni. Azt hittem, ha ignorálom őket hamar befejezik, de lassan 7 hónapja ez megy. Egyébként csupa pozitív dolgot mondanak, az igazán zavaró az, hogy nem teszik meg az első lépést. Ha összefutok bármelyikükkel a folyosón akkor csak bámulnak egyenesen a szemembe, de nem mondanak semmit. Zárkózottak, pedig mindenki mással közvetlenek. 3 kérdésem van:
A, Szerintetek csak szórakoznak velem?
B, Ha komolyan gondolják miért nem lépnek semmit?
C, Nekem mit kellene tennem?
Első ötlete nem rossz. 😉
Bár én azért azt gondolom alapvetően, aki lépni akar és férfi, az meg is teszi. Viszont ez meg egy zöld jelzés volna részedről valamelyikük felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!