Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sok nő/lány, miért tartja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nő/lány, miért tartja ijesztőnek, ha leszólítja őket egy férfi?

Figyelt kérdés

Persze, vannak azok a hölgyek akiknek van okuk félti, vagy legalább is tartani egy idegen pasitól, mert mondjuk félnek, hogy a pasijuk teszteli őket, vagy pénzesek, és e miatt támadástól/lehúzástól tartanak.

Akkor is érthető a gyanakvás, ha bizalmi melója van a nőnek, pl.:magas rangú hivatalnok.

Az is elfogadható indok, ha valakit vert a palija és/vagy apja.

És persze akkor is, ha a nő ronda és/vagy dagadt, és e miatt csak kihasználós pasik találják be.

De és most a szó jó értelmében "más", mondjuk úgy "átlag" nőkről beszélek. Azokról, akiknek sem a melójuk, sem a vagyoni helyzetük, sem a hátrányos külsejük nem teszik rossz szándékú emberek célpontjává.

Szóval egy átlag nő, miért fosik a pasik közeledésétől, pl.: utcán, boltban, könyvtárban, tömegközlekedési eszközön,...?

Miért jobb a melóban ismerkedni, ahol majd a szakítás után is bámulhatod a srácot, hogy mással megy haza? Vagy egy baráti körben, ahol már mindenki volt mindenkivel? Vagy neten, egy 234 km.-re élő pasival? Vagy az ingyen szexpartner kereső TINDEREN...akkor inkább hírdes fizetős oldalon, és ne ingyen dugjanak!?

2021. máj. 31. 19:32
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
92%

Instám nincs.

Linkeidem sincs.

Faceból csak a messengert használom.

Én speciel senki után nem nyomozgatok, arról nem is beszélve, hogy az eddigi kapcsolataimból csak 1 volt közösségi oldal bu$i, és hát marhára fájt neki, hogy engem meg ezek nem érdekelnek. Nem fogok semmi érdemi dolgot megtudni ezekből, mert ez csak kirakat.

2021. máj. 31. 22:50
 42/46 anonim ***** válasza:
88%
Kedves kérdező, kérlek válaszolj! Te miért élvezed az ilyen kamu kérdések kiírását? Ennyire unalmas az életed, hogy hamis szcenáriókat képzelsz el a fejecskédben? Legalább csak tennéd fel a kérdést simán, olvasd el a válaszokat, vond le a következtetéseket, de miért kell ilyen beteges meséket szülni? Hogy te átlagosnak látod a szép lányokat, és egy alfahím vagy, akinek van párja, de amúgy hazáig követi az idegen nőket? Vagy másokból akarsz frusztrációt kiváltani, és ezt valamiért élvezed? Ha igen, akkor miért élvezed? Van valamilyen mentális betegséged? Komolyan szeretném megérteni ennek a pszichológiáját.
2021. máj. 31. 23:13
 43/46 anonim ***** válasza:
84%
Hát az nagyon nem mindegy, hogy megnézed a facebookját vagy bármilyen profilját, ott azt oszt meg magával kapcsolatban, amit akar. A lakhelye az privát ..meg hogy mikor hova megy, melyik busszal..ne már.
2021. máj. 31. 23:16
 44/46 anonim ***** válasza:
100%
42: lehet, regényt akar írni ebből:)
2021. máj. 31. 23:18
 45/46 anonim ***** válasza:
83%
22 voltam:Elmentem kávézni az emberrel mert nem volt jobb dolgom és most vígan mesèlem a szőnyeges sztorit,legalàbb mosolyt csal az atcomra így tíz év távlatából.Meg így a gyakorin olvasgatva,megér egy misét a bátorsága.
2021. máj. 31. 23:54
 46/46 anonim ***** válasza:
77%
Nekem sosem a leszolitas volt az ijeszto, hanem mindig konkretan a faszik.
2021. jún. 5. 02:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!