Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek esetében mennyire javulna a helyzet, ha hírtelen nőhöz jutnának?
Általában semmenyire. Mivel hibás/negatív az énképük és a nőkről kialakult képük, ezért folyamatos rettegéssé válna az éltük, hogy a nő, aki őket választotta, csak ki akarja őket használni, le fog lépni egy másik (szerintük jobb) pasival, vagy eleve csak játszik velük, hülyíti őket poénból. Hiszen a legtöbb valójában nem tárja magát szerethetőnek és vonzónak, így el se tudná hinni, hogy más igen. Az önértékelési és önbizalom problémáik miatt, folyamatosan féltékenyek lennének, passzív agresszívek, birtokló és korlátozóak.
Vannak páran az oldalon, akik megpróbálták ilyen emberrel, szinte minden történet hasonló. Aki valamiért mégis kitartott a férfi mellett és felépítette az önbizalmát, jellemzően meg lett csal a, vagy ott lett hagyva egy másik (a pasi szerint jobb) nőért.
A komplexusok és egyéb problémáik miatt képtelenek lennének normális, egészséges, kiegyensúlyozott párkapcsolatot létrehozni, majd a végén, mikor a nő dobbant, mert elege lesz, megveregetnék a saját vállukat, hogy "látod, előre tudtam...".
KB ez szokott lenni a menete annak, mikor a vak tyúk is talál szemet.
"nőhöz jutnának"
Ez a tömény sötétség honnan jön?
5
Fantáziálni lehet, nem?
1
A nap kommentje.. :D
Én 39 éves "incel" vagyok (igazából nem), azzal a különbséggel, hogy nem gyűlölöm őket, egyszerűen rondának születtem, normális, hogy nem kellek a ***szép*** nőknek.
Nos játszunk el a gondolattal, hogy ez történne. Valami csapdát sejtenék (pl. hogy a nem létező pénzemre hajt stb.) ezért igazából nem jutnánk el addig, hogy "nőhöz jutottam", hisz azonnal elhagynám a helyszínt és soha nem keresném. Ez történne.
Olyan már volt többször is, hogy ronda nő összejöhetett volna. A fent leírtak szerint jártam el akkor is. Ronda nőre semmi szükségem. Tehát itt sem jutnék el oda, hogy "nőhöz jutottam".
Szerintem nem nő kell nekik, hanem lehetőség csajozásra. Egy db nő a mai világban nem jelent semmit, mivel bármikor elhagyhat. Inkább általános érdeklődés kéne a nők felöl.
Másik lehetőség a monogámia visszaállítása persze. Nekem ez is jó lenne, de sok incel vitatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!