Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénz és az érdekek mindent befolyásolnak?
Mindenhol felső kategóriás autó mellett lehet látni a szép nőket.
Előbb látni őket gazdag öregemberrel, mint egy fiatal emberrel.
És még a nőknek van lelke, ők a jó emberek?
Az érdekek és a pénz! Semmi másról nem szól az egész.
Ha lenne lelkük, akkor érdekelné őket, hogy a férfi társadalomban kivel-mi van. Foglalkoznának azokkal is, akik mellett nem származik érdekük.
190
Nagyon hizékony vagyok...csak sokat dolgozok ilyenkor mindig. A majus egy konyvelőnek mindig horror. Naná, az elmélet megvan, egyebkent eddkg se ettem ilyeneket, de ha nem sportolok, hiaba az egeszseges kaja, hízok mint a frnac, de persze utana mindig leadom, hogy ne csak a kérdező szintü lúzereknek kelljek 😂😂
Értem, tehát, mivel konyvelő vagyok, akkor csak pénzre hajthatok?
Világos!
Hát férfiként, ha valakinek nincsen teli a zsebe, akkor nem a szép nőhöz és nem a szép nővel megy bárhova is.
Egyébként megint a nyaraláson jár valamelyiknek az esze. :)
Viccesek vagytok.
Gondolom te nő vagy.:)
Lehet kifele pattanni kapálni a kertbe.
Utána összebújni a férfival.
Ja az már nem tetszetős ugye? Akkor már jobb egyedül?
Ha nem tud nyújtani a férfi, akkor az sem kell, ami a lába között van.
Ugye, ugye?
De bezzeg már dolgozhattok ti nők, tehát lehet saját fizetésetek.
Csak ugye a testet sajnáljátok adni... Csak úgy, érdekek nélkül (?!)
196
De most te tulajdonképpen mit vársz? Hogy minden férfinak adjam oda magamat, aki rámparancsol? Es nem lehetnek elvárásaim?
"Lehet kifele pattanni kapálni a kertbe."
- De ugye te is kapálsz? Vagy csak a nőnek kell?
Koszi, jobb szeretem a kényelmes, klimás irodat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!