Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » "Incelek a nők elleni erőszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Incelek a nők elleni erőszak ellen" alapítványnak lenne létjogosultsága vagy csak egy trójai faló lenne, aminek nem örülnének lobbicsoportok?

Figyelt kérdés

Mint kriptomilliárdos incel, aki magányos és belehal abba, hogy nincs része női ölelésében, csókokban, intimitásban (amit a fizetős nem pótol, mert nekem a nő öröme a legfontosabb, hogy örömmel legyen velem) arra gondoltam, hogy létre kéne hozni egy alapítványt, ami egy ingatlankomplexumot biztosít azoknak a nőknek, akik állítólag az áldozathibáztató jogrendszer áldozatai.

Az igénybevétel feltétele az lenne, hogy a bántalmazóval csak a szociális munkáson keresztül (aki nő) vehetnék fel a kapcsolatot, azt is csak megfelelő indokkal (a nála hagyott tárgyakat a kontaktszemélynek is átadhatja, a személyes jelenléte indokolt esetben szükséges, közös gyerek miatti aláírás, ilyesmi) és két izmos Valtonos ott lenne biztosítéknak, aki közbelépne bántalmazás esetén.

Amennyiben ezt nem fogadja el az illető, maradna számára az állami szokásos megoldás.

A mi alapítványunk egy lehetőséget biztosítana azok számára, akik TÉNYLEG ki akarnak lépni egy bántalmazó kapcsolatból.

Mielőtt az a támadás érne, nem gondolom, hogy ennek hatására bárki vonzónak találna, semmi ilyen hátsó szándékom nincs. Csak nem szeretném, ha halálom (öngyilkosságom) után ez a vagyon semmivé lenne.

És már olyan mélyre süllyedtem a depresszióban, hogy semminek nem látom értelmét.

Ez legalább pontot tenne annak az örökös vitának a végére, hogy az egész csak rinya és valójában önként választják alfákba szerelmes nők ezt az életformát vagy ténylegesen létező társadalmi probléma.

2021. máj. 28. 23:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
71%
A 9#-es jól írja, e mellett fontos lenne tanulniuk ilyen védettebb helyen a nőknek küzdőspootot.
2021. máj. 29. 00:02
 12/18 anonim ***** válasza:
76%

"Mint kriptomilliárdos incel, aki magányos és belehal abba:"

"És már olyan mélyre süllyedtem a depresszióban, hogy semminek nem látom értelmét."

Soha ne vegyél mérget semmire. Attól még, hogy ma nem számít a pénz, később lehet más lesz a helyzet, különösen ha volt eszed és nem fiat money -t vettél.

2021. máj. 29. 02:43
 13/18 anonim ***** válasza:
93%

Az az összefüggés, ami mindig. A rendeskedves incel azon hisztizik, hogy a "nők" összeállnak az agresszív alfával, és neki nem csak dugni hagyja magát, de verni is. Minden este megverheti aztán megdughatja, és annyira szereti, hogy így se hagyja el.

A gond ott kezdődik, hogy neki még mindig ez a kapcsolat a non plus ultra, ahol a nővel következmények nélkül mindent meg lehet tenni.

Miért nem az a példakép, aki mellett van egy kiegyensúlyozott, boldog feleség? Vagy aki mellett ott egy szép család, akikről példásan gondoskodik? Miért nem erre vágyik?

Ha le tudná írni, egy lépéssel közelebb jutna hozzá, hogy miért nem kell a nőknek.

A másik probléma, hogy neki ez a halmaz "A" nő. Aki egy eldobható, kínozható, mindent eltűrő rongy, aki nemi erőszak után bocsánatot kér, amiért nem volt orgazmusa.

Érdekes kísérlet lenne, hogy vajon mivé válna a kedvesrendes incel, ha a keze közé kerülne egy ilyen áldozat típusú nő, teljesen kiszolgáltatva.

2021. máj. 29. 06:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy inceleket segítő alapítványt kéne létrehoznod. A magányba általában akkor lehet belehalni, ha nincs közeli jó barátod/családtagod.

Érdemes lenne ezen a vonalon elindulnod és incelek számâra férfiakkal és nőkkel ismerkedős rendezvémyeket szervezni inkább.

2021. máj. 29. 07:26
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a nők nem azért nem lépnek ki, mert nem tudnának a nap egy bizonyos órájában lelépni, hanem azért, mert nincs hova menniük.

Ha tényleg segíteni akarsz, hozz létre egy védett házat, és bérelj fel néhány embert, akik tudnak segíteni a lakóknak munka keresésben, jogi ügyekben, stb...

2021. máj. 29. 07:32
 16/18 anonim ***** válasza:
13%

Igen, ez a non plus ultra, ez a legalja (a nőnek jellemzően előnye sem származik a kapcsolatból, valószínűleg a férfi sem annyira vonzó, hogy kárpótolja az elszenvedett sérelmekért, épeszű oka nincs annak, hogy együtt maradjanak, de mégis)

Ilyenkor az ember magára néz, és azt mondja, grat, inkább ez kell a nőnek, mint egy rendes kapcsolat velem. Jobb példát nem tudok a fordított esetre, mint hogy a férfiaknak te semmilyen szinten nem kellesz, inkább jönnek össze fogatlan C prostikkal akik mondjuk garantáltan kirabolják őt, meg megvereti a stricijével, de nálad még csak nem is kezdeményeznek.

2021. máj. 29. 07:38
 17/18 A kérdező kommentje:

#13: "A gond ott kezdődik, hogy neki még mindig ez a kapcsolat a non plus ultra, ahol a nővel következmények nélkül mindent meg lehet tenni.

Miért nem az a példakép, aki mellett van egy kiegyensúlyozott, boldog feleség? Vagy aki mellett ott egy szép család, akikről példásan gondoskodik? Miért nem erre vágyik?

Ha le tudná írni, egy lépéssel közelebb jutna hozzá, hogy miért nem kell a nőknek."

Két okból.

1. Mert egy ilyen nő annyira tiszta és őszinte szerelmet tud érezni egy férfi iránt, ami még egy ilyen féreg bánásmód mellett sem alszik ki. Hányni tudnék a mai modern nyugati "értékrendtől". A jogait mindenki nagyon tudja, véleménye mindenkinek mindenről van, főleg arról, amihez teljesen hülye, de a kötelesség alól mindenki kibújik, keresi a kiskapukat és a felelősséget is hárítja.

Az igaz barát is bajban ismerszik meg a legjobban. Ha én egy nőt társamul választok, akkor őszinte és tiszta szerelmet várok tőle. Nem a bántalmazáson van a hangsúly, csak más példát nem lehet hozni, mert amíg nem történik hullámvölgy egy kapcsolatban (ez lehet súlyos betegség, rokkantság vagy életszínvonal drasztikus csökkenése is), addig minden nő Schrödinger macskája. Most erre mondhatod, hogy minden férfi is, de én tudom magamról, hogy jóban és ROSSZBAN is kitartanék a választott szerelmem mellett, amíg a rossz önhibáján kívül történik. Ha akár teljesen összeégne vagy lerokkanna is mellette lennék, viszont egy megcsalásnál azonnal repülne. De a manipulatív kísérleteket sem tolerálnám sokáig.

2. Mert ismerem magamat és előre védekezem az ellen, hogy valaki a legrosszabb oldalamat hozza ki. A legjobban azt utálom, amikor valaki kihasznál másokat. Szeretnék megbízni a páromban. A "jogaim vannak, de a felelősséget hárítom" tengelyen gondolkodó emberekkel mindig óvatos vagyok, akárcsak a vallásosakkal. Mert az ilyen embereknek nincs belső identitása, kívülről kap egy értékrendet és azt követi.

Sosem az érdekelt, hogy mit mondanak az emberek, hanem az, hogy mit cselekszenek.

Ha világ ura lennék én tisztalelkűség alapján szelektálnám az embereket.

Aki titokban hűtlen, azt nyilvánosan megvetném, megbélyegezném, aki őszintén közli, hogy elmúlt a szerelem, másra vágyik, hogyan tovább, azt kitüntetném. Aki hivatkozási alapnak használ közös gyereket, közös hitelt vagy bármit, azt nyilvánosan megköveztetném, mert a gyerekben lehet, hogy életreszóló lelki sérülést okoz, aki önmagát fogja okolni a szülei boldogtalansága miatt, közben meg csak a gerinctelen megcsaló fél tovább fokozta gerinctelenségét azzal, hogy hárította önmaga gerinctelenségéről a felelősséget.

Aki bemegy dolgozni 40 fokos lázzal, annak fizetésemelést adnék és hazaküldeném pihenni, aki táppénzcsaló, mert elfogyott a fizetett szabadsága és menni akar bulikázni, azt egy afrikai kobaltbányába száműzném.

Aki a tisztaszívű, jólelkű embereket baleknak és lúzernek tartja és az evolúcióra hivatkozik, az kipróbálhatná magát rátermett főemlősként az oroszlán, medve vagy krokodil ketrecében.

Így belegondolva lehet, hogy pszichopata vagyok. De akkor is felfordul a gyomrom ettől a mai értékrendtől, hogy ha jól megy a sorunk, akkor az evolúcióra meg az egyéni rátermettségre hivatkozunk, ha rosszul, akkor pedig a jog mögé bújunk és a külső körülményeket okoljuk.

Úgyhogy a bántalmazásnak annyi jelentősége van a dologban, hogy aki egy ilyen kapcsolatban sem lép le vagy csak menekül és nem a fortyogó bosszúvágy tüzeli, az egy tisztalelkű ember. Nem CSAK ő lehet tisztalelkű, de róla biztosan tudjuk.

Egy harmonikus kapcsolatban lévő mintacsaládanya viszont vagy a torkát vágná el a bántalmazójának vagy a jog fegyverével metoo karaktergyilkosságot követne el ellene. Hozzáteszem, nagyon helyesen.

De nem szeretném megtudni, hogy egy ilyen ember vajon kisebb és önhibámon kívüli eseményekre (covid miatti munkanélküliség, betegség, sima öregedés) hogyan reagálna.

Ahogy házikedvencnek sem nagyragadozót tartanak a normális emberek, mert én elhiszem az idomárnak, hogy valójában tök szelíd és ha betartod a megfelelő szabályokat, akkor nem támad meg, de mi van, ha elesek a lépcsőn és vérezni kezdek?

Elhiszem, hogy sok ember csak önvédelemre használja a kést és a pisztolyt, de attól meg lesz bennem egy alap stressz és szorongás, ha a közvetlen közelemben hadonászik valaki késsel vagy töltött fegyverrel.

2021. máj. 29. 13:16
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem kezeltesd magad, elmeháborodott vagy.
2021. máj. 29. 15:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!