Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az incelek szerint miért baj, ha egy nő nem jön össze egy olyan férfival akit nem talál vonzónak miközben ugye ők se jönnének össze egy olyan csajjal aki nem tetszik nekik (mert pl. kövér)?
Figyelt kérdés
Nem értem ezt az ellentmondást, egy férfinak lehet elvárása egy kapcsolatban de egy nőnek nem?2021. máj. 27. 15:31
11/25 anonim válasza:
Nem baj :)
A baj az, hogy hitegetik ezeket a sracokat, egotuningra hasznaljak, hamis remenyt adnak, aztan friendzone-toltelekkent vegzik, mert hat neha jo, ha keznel van, ha elromlik a szamitogep, vagy ha fuvar kell az IKEA-bol hazaszallitani az uj Vejnemojnen dohanyzoasztalt....
36F incel
12/25 anonim válasza:
Inverz kerdes, ugyanaz a provokacio. Balazska menj mar dolgozni.
13/25 anonim válasza:
10-es, bár minden szavaddal egyetértek, arról azért ne feledkezzünk meg, hogy az incelek nem minden nőt akarnak szétosztani egyenlően, csak a top 20(-30)%-ot. Nem mintha az előbbi rendjén valóbb lenne, csak a tisztánlátás végett..
14/25 A kérdező kommentje:
12
Nem balázska vagyok, szóval ezt benézted...
2021. máj. 27. 17:11
15/25 A kérdező kommentje:
13
Igen, a kérdésben is erre utaltam hogy ők se jönnének össze olyan csajjal akihez nem vonzódnak de a nőktől viszont elvárnák..főleg a vonzó plázacicáktól mert kövér nőre ők se néznek rá.
2021. máj. 27. 17:14
16/25 anonim válasza:
13 jogos, igen tévedtem ☺ De szerintem egy kicsit te is elszámoltad magad, valójában csak a 10%-unkra fáj a foguk, azalatt kuka, ott már mind rusnya, kövér, elhasznált vaginájú, horribile dictu már szült nők illetve 30 fölötti banyák vagyunk akiknek örülni kéne ha egy olyan mint ő ránéz 😂
17/25 anonim válasza:
Oh, eszerint én tudtam rosszul, mea culpa :)
18/25 anonim válasza:
Egyébként valaha valaki találkozott már olyan emberrel, akit itt incelnek titulálnak? Én eskü soha olyan emberrel nem találkoztam, aki ennyire szélsőségesen gondolkozna nők terén.
19/25 A kérdező kommentje:
18
A valóságban egyik nem meri felvállalni, csak itt az interneten ahol teljes anonimitást élveznek....
2021. máj. 27. 17:27
20/25 A kérdező kommentje:
"nem meri"="sem meri"
2021. máj. 27. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!