Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Helyes ha azt mondod hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyes ha azt mondod hogy nem akarsz kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Vagy elszalasztod az alkalmat? Mondjam hogy nem jön be mint ember,csak így egyenesen? Szerintetek?

2021. máj. 27. 15:19
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem korrekt leszerelés ez éles helyzetben. Én is ezt szoktam írni, ha rám írnak ezen az oldalon "olyan" szándékkal.
2021. máj. 27. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is jó szöveg, főleg ismeretlennek nem kell magyarázkodnod, hogy miért nem érdekel. Ezzel ráadásul nem sérted úgy meg.
2021. máj. 27. 16:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz kapcsolatot akkor megmondod neki hogy nem akarsz kapcsolatot.

Ne huzd az agyat meg ne pazarold a sajat idodet.

2021. máj. 27. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Már ismerem egy jó ideje.Nem erről az oldalról,nem az interneten ismerkedtünk meg.Lehet valamit félreértett ,azon gondolkozom hogy adtam e neki olyan jelet amitől azt gondolhatja hogy van esélye.
2021. máj. 27. 21:00
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges rajta gondolkodni, ha nem szimpatikus mondd meg. Sokkal rosszabb hitegetni valakit hogy később koppanjon.
2021. jún. 5. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!