Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők azért reagálnak ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők azért reagálnak ennyire hevesen a privilegizált helyzetük említésre, amiért a született gazdagok is?

Figyelt kérdés

És ahogy egy ducibb, előnytelenebb külsejű nő is még jobban bepöccen, mert A TÖBBI NŐHÖZ KÉPEST rosszabb neki (de még mindig eltörpül a férfiak alsó 90%-ához képest), ugyanúgy mondjuk egy rákos vagy mozgássérült gazdag is hevesebben reagál, mint egy egészséges, mert neki meg a többi gazdaghoz képest van rosszabb sora?

Mert valahol érthető, hogy zavarja az embert, ha BELESZÜLETETT egy privilegizált helyzetbe és ezért folyamatosan azt kapja, hogy mennyien irigylik. Én sem olvasok pont ugyanezért bangladesi vagy nigériai fórumokat, mert egy idő után idegesítene, hogy ahelyett, hogy virtuális buksisimit kapnék, hogy "Jaj, te szegény, 1-2 ezer forintos órabérért kell 8 vagy akár annál is több órát dolgozni és még a főnök is bunkó." még jól le is oltanának, hogy van pofám szót emelni, amikor ők ennek az órabérnek a negyedének is örülnének.

Aztán meg megsértődnének azon is, hogy igénytelennek nevezem őket, amiért ők egy bambuszkunyhóban élnek és az utcára öntik ki a szarukat mert még csatornázás sincs.

Úgyhogy valami ilyesmi érzés lehet egy nőnek is, mikor egy incellel vitatkozik, mint a született gazdagnak, mikor a bangladesivel vitatkozik.

A kövér, előnytelen külsejű nőnek meg olyan érzés egy sportos, izmos, diplomás és jómódú incellel vitatkozni, mint egy rákos vagy mozgássérült született gazdagnak egy egészséges bangladesivel.

Tud valaki ennél jobb párhuzamot?

Én tényleg szeretném átérezni, milyen rossz lehet a nőknek.

2021. máj. 26. 15:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%

"sportos, izmos, diplomás és jómódú incellel"

Mesélj még 😅😅😅🤣🤣🤣

2021. máj. 27. 01:03
 22/25 anonim ***** válasza:
31%
21: Jómódú sosem voltam, de a sportos izmos diplomás incel rám is igaz volt kb 1 évvel ezelőttig (pandémia alatt elzsírosodtam, de ez van). Mit meséljek?
2021. máj. 27. 19:10
 23/25 anonim ***** válasza:
58%
Ha te sportos, izmos, diplomás pasi vagy, akkor nem incel vagy hanem kbaszottul válogatós, tehát nem tudlak szánni.
2021. máj. 27. 19:13
 24/25 anonim ***** válasza:
18%
23: Hű, nem állok le a 20 évvel idősebb 4 gyerekes Marinénivel aki másfél mázsa, de kib_szott válogatós vagyok má' :D
2021. máj. 27. 19:15
 25/25 anonim ***** válasza:
72%
Érdekes, én is ezt kapom, amikor nem kell a sörhasú munkás Józsi, meg a tutyimutyi Jancsika, de előttem ugye tömött sorokban állnak a pasik, mert nő vagyok. Hát igen, az ilyenek. Mi ez a kettős mérce nálad? Csak a nők válogatósak?
2021. máj. 27. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!