Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden nő olyan férfit akar maga mellé akivel családot alapíthat? F24
Szóljál előre, úgy nem lesz gond.
De, számolj azzal, hogy gyakran megesik, a nők egy ponton megváltoznak és mégis szeretnének gyereket. Akár még azok után is, hogy évekig hangoztatták, hogy soha nem szeretnének. Nem mondom, hogy mindegyik, de benne van a pakliban.
Gyereket sokan nem akarnak, de összeköltözés nélkül tini kategóriában van a helyed.
Na jó, van pár nő, aki bevállalja a látogatói kapcsolatot (igen, ez a neve), de inkább a 40-es korosztályban fogod megtalálni őket.
Én annak idején kijelentettem, hogy nem szeretnék gyereket.
Ez volt a húszas éveim elején, most már viszont szeretnék.
Azok a nyavalyás ösztönök és hormonok...
Az összeköltözés pedig soha nem is volt kérdés.
Ki az aki úgy akarja leélni az életét, hogy egyedül lakik miközben párja van?
Azért nem szeretnék összeköltözni mert megakarom tartani magamnak egy kis nyugis légkört ami van. Itt legalább csönd van és nem kéne folyton őt hallgatnom. A nem akarok összeköltözést dolog miatt már 1-2 alkalommal le is csesztek de ha én így akarom akkor ez lesz. Ha nem tetszik ez senkinek akkor maradok egyedül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!