Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezd megtörni a magány. Mit tegyek?
Én is így érzek, bár én a járvány előtt sem voltam bulizós.
Van pár haverom, de ők is ritkán érnek rá. Édesanyámékon kívül a rokonokkal sem beszélek túl gyakran általában, ha igen, azok is ilyen tartalmatlan csevejek.
Lassan már az alig 10 éves unokatesóm is kinevet, hogy miért nincs párom.
Mert. Csak. A francnak sem kellek. Ezt a legjobban azt támasztja alá, hogy pl. kb. senki sem húz jobbra a társkeresőn.
Fogalmam sincs, hogy merre tovább. Olyan ötleteim, dobásaim vannak még, hogy beiratkozom táncra, vagy vmi rapid/társas randira, hátha ott nem lesz kolbászfesztivál. Egy nyelvtanfolyam is jó ötlet lehet, mert amúgyis van mit csiszolni az angol/német tudásomon, de egy ilyen tanfolyamra általában nem ismerkedni járnak az emberek.
Egyetemi ismerkedés covid miatt kizárva, de alapból is, mert villanyos vagyok, és a kar 5%-a lány, annak 100%-a hosszútávú, komoly kapcsolatban.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!