Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itthon miért nincsenek ilyen külsejű pasik?
Figyelt kérdés
A leghelyesebb sportoló nekem Gabriele Detti, szerintem így néz ki egy igazán helyes pasi.
2021. máj. 23. 10:06
22/37 mikeXxX válasza:
Teremben van egy szinte teljesen hasonló kinézetű srác akit idézek kicsit : Minden nő egy ri ba nc csak mindnek más az ára! Ha gondolod be tudlak ajánlani nála 😆!
23/37 anonim válasza:
Geatulálok neki, mekkora nagy kan.
Srác, a proteint azt nem az orrba kell tolni.
24/37 anonim válasza:
Én nő vagyok, és szerintem egyáltalán nem nagy szám ez a csávó :) Tipikus olasz digó feje van, ennek ellenére idehaza is látni időnként hasonló arcszerkezetű fiúkat.
A kérdésednek amúgy semmi értelme, felesleges nyafogás. :D Költözz egy mediterrán országba, ha ilyen génekre vágysz, nálunk dominánsabbak a szláv meg sváb mixek.
26/37 anonim válasza:
#25 akkor irány vissza az iskolapadba -.-
28/37 anonim válasza:
Miután full külföldi feje van, így nem fogsz ilyen magyart találni! De jobb is, mert aki ilyen alapján ismerkedik, az ne kelljen a kutyának sem!
29/37 anonim válasza:
Azért nem találsz ilyen kaliberű pasit, mert nem vagy annyira jó nő, mint amennyire jó pasi ez a pasi.
30/37 mikeXxX válasza:
23# A kérdés csak és kizárólag a kűlsőre ment ezért is mondtam van hasonló csak hát fejben van gond nem is kicsi és az a durva hogy tovább is menjek az instán írogatnak neki a csajok így is ezért is mondtam a kérdezőnek ha ez kell.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!