Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyen így önbizalmam a társkeresőkön?
Normális megjelenésű, jóképűnek mondott 45 éves férfi vagyok, de amúgy átlagos életet élek. Fércbukon regisztráltam a társkeresőn, és elképedve látom, hogy szinte az összes nő fitness világbajnok, delfinidomár, hegymászó, vagy ilyesmi. Mindenki 5 nyelven beszél, és 3 diplomája van. Nem az olvasás a hobbijuk, hanem a piramisok megmászása, cápavadászat, vagy New Yorkban étterembe járás. Oké, értem, hogy van benne némi túlzás, de én csak egy átlagos nőt keresek! A másik véglet sajnos nem érdekel: elhízott Terike 4 gyerekkel, munkanélküliként.
A csinos nők extrém dolgokat írnak, nyilván magasak az igények is. Én ezeknek nem tudok és nem is akarok megfelelni. Hogy fogok így párt találni?? Gondolom sehogy.
ember azt hinné, hogy a 35-45 közötti nők már érettebbek ennél
Erettebbek is, de azok nem tarskereson vannak. Tarskereson 90% ban a hulladekok vannak
Azért mert ti otthon ültök, más meg nem, attól még nem lesz #traveladdict.
"Pasitol varjak el, nekik csak utazgatni kell." Persze, hogyne. A nőknek sosincs keresetük, és sosincs semmijük.
Könnyű nem "otthon ülni", ha az ember jól keres, de valahogy nem jön ki a matek a magyar mediánbérből (kb nettó 200-220e), albérlettel, rezsivel, kajával és utazással. Még társsal is nehezen.
Legyél nagyvonalú, emeld meg 300-ra. Nem jön ki az évi 1-2 Maldív utazás, havi 1-2 koktélozás valami puccos helyen, étterem, színház, ha nem akarod felélni az egészet.
És most belegondolok, hogy valószínűleg ugyanezek a nők nevettek várkonyiandikán, közben meg sokan ugyanazt csinálják, csak kicsiben.
Szeritnem csak az arányok a kérdés. Szerinted a közepesen illetve magas színvonalon (pl #15-ben említett) elő nők hány %-a teremtette meg munkával magának ennek a lehetőségét? (az nem az, amikor 30-ig YOLO elköltötte minden pénzét, majd 0 Ft-al beszállt egy jó hátterű kapcsolatba)
Miert kell elhizott jucikazni? Nem aggodok azert van ott onbizalom ha 10evvel fiatalabb hiszed hogy osszejohet unalmaskent.
azok az izgi kepek biztos nem az elmulthonapban jottek ossze hanem evek alatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!