Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fog meg senki?

Figyelt kérdés

Egyszerűen unalmasnak tartom a férfiakat akikkel összesodor az élet. Nekem a kommunikáció az egyik elsődleges szempont egy kapcsolatban, de sokan a felszínes kommunikácónál nem jutnak tovább. Olyan is volt hogy valakivel egész jól kijöttem, még hasonlított is a személyiségünk mégsem váltott ki belőlem semmit

Úgy érzem mintha kifogytam volna az érzésekből

Mit lehetne tenni ez ellen?

Nagyon vágyom egy társra de úgy érzem valami nem enged

2021. máj. 21. 19:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
#10 bár én is szeretem az aktívabb randikat, de pont az a bajom is velük, hogy elvonják a figyelmet a másikról, az ismerkedésről. Ha valakivel egy hullámhosszon vagyunk, nagyon jól el tudunk beszélgetni, izgalmasabbnak érzek vele egy kávézást vagy sétát a parkban, mint mással bármilyen kalandot.
2021. máj. 21. 20:23
 12/20 anonim ***** válasza:
Azon gondolkodj el, milyen lenne a "nem unalmas" számodra, és olyat keress. Az élet nem hollywoodi mese, nem igazán vannak olyan emberek aki minden napját komplett akciófilmként tudja majd mesélni neked. Ha erre vágysz, az túlzó elvárás szerintem, nem fog teljesülni. Minden ember pontosan olyan hétköznapi lény, hétköznapi problémákkal, mint te magad vagy.
2021. máj. 21. 21:25
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Valószínűleg egy aszexuális pitsa vagy, aki senkinek se kell. :)
2021. máj. 21. 23:23
 14/20 anonim ***** válasza:
67%
mert valóban elképesztően unalmasak a férfiak. Nekem sikerült egy izgalmasat kifogni, kapaszkodom is két kézzel belé
2021. máj. 22. 07:25
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
14: Sosem értettem, mit jelent az "izgalmas"? Akinek izgalom kell, nézzen akciófilmet a moziban, vagy menjen bungee jumpingolni. Ne egy másik emberben keresse az izgalmat ami a saját életéből hiányzik.
2021. máj. 22. 11:26
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
#15 most tényleg ennyire fáj hogy egy UNALMAS fráter vagy? Tegyél ellene.
2021. máj. 22. 14:51
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
16: Nekem nem, én így érzem jól magam. Pont ez a "gond" a dologgal, hogy nem érzem, mit kellene tennem. Milyen egy "nem unalmas" ember? Naponta menti meg a világot és kaszkadőrmutatványozás közben eteti az éhezőket olyan viccesen, hogy ezt egy humorista is megirigyelné? Tényleg sok ilyen ember van?
2021. máj. 22. 16:07
 18/20 anonim ***** válasza:
(egyébként meg gondolom ha egy héten háromszor mesélné a fenti tettét, az is unalmas lenne. Szóval mi a "nem unalmas"?)
2021. máj. 22. 16:09
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem én írtam a kommentet, de nem attól unalmas valaki, hogy nem kaszkadőrködik, vagy nem menti meg a világot. Mindenki magához hasonló párt keres. Én például utálok otthon punnyadni. Ebből kifolyólag olyan férfi nekem unalmas, aki otthon fetreng/gamerkedik/annyi a programja, hogy a haverokkal heti párszor elmegy sörözni. És mennyi ilyen van! Kirobbantani nem lehet otthonról, mert minek? És nem világkörüli útra kell gondolni. Én évszaktől függetlenül szeretek kimozdulni. Kirándulni, biciklizni, vagy csak csavarogni a városban, moziba menni (ha éppen lehet), neadjisten elmenni együtt futni/edzeni. Valakinek meg biztos az az unalmas, hogy én természetb.zi vagyok. Mások vagyunk, különböző igényekkel.
2021. máj. 22. 17:25
 20/20 A kérdező kommentje:

Az unalmas nálam annyit tesz hogy nincsenek közös dolgaink, nem megfelelelően kommunikál

A "szia, Mizu?!"- N kívűl semmit nem érdeklődik, nem beszélgetünk

Számomra az az érdekes ember akivel el tudok filózgatni és nagyon jókat tudok beszélgetni.

De sajnos ez nagyon ritka

Tehát összegzés képp az "unalmas" jelzőt nem a férfi tetteire nem is a randikra értem hanem az érdeklődési köreire, kommunikációjára. Remélem így már tiszta. Senkitől nincs elvárva hogy naponta Afrikai éhező gyermekeket mentsen azért hogy érdekes legyen..

2021. máj. 22. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!