Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fog meg senki?
Figyelt kérdés
Egyszerűen unalmasnak tartom a férfiakat akikkel összesodor az élet. Nekem a kommunikáció az egyik elsődleges szempont egy kapcsolatban, de sokan a felszínes kommunikácónál nem jutnak tovább. Olyan is volt hogy valakivel egész jól kijöttem, még hasonlított is a személyiségünk mégsem váltott ki belőlem semmit
Úgy érzem mintha kifogytam volna az érzésekből
Mit lehetne tenni ez ellen?
Nagyon vágyom egy társra de úgy érzem valami nem enged
Nem tudom, de sajnos én is így vagyok ezzel. Eddig csak egy kapcsolatom volt, az mondjuk fiatal korom ellenére elég sok évig tartott. Vele 18 évesen jöttem össze. Úgy érzem, akkor, meg előtte még sokkal könnyebb volt az ismerkedés, könnyebben megfogtak a fiúk/férfiak. Most meg még az is ritka, ha valaki külsőre megfog, nemhogy belsőre... 6 vagy 7 randim volt az utóbbi hónapokban, úgy értem, ennyi férfival, de semmi. Egyetlen egy tetszett, de ő is "csak" külsőre. Vagyis, értelmes, meg szimpatikus volt, de már első randin kiderült, hogy hosszútávon nem passzoltunk volna. Mondjuk mindegy is, mert ő (sem) akart további találkozókat. Én egyelőre feladtam. Hiszek abban, hogy majdcsak jön valaki, akkor is, ha nem "erőltetem" (társkeresőn). Végülis az exem is a semmiből bukkant elő anno.
2021. máj. 21. 19:12
3/20 anonim válasza:
Ugyanez. 😕
F/20
2021. máj. 21. 19:14
4/20 anonim válasza:
"Mit lehetne tenni ez ellen?"
Egy ideig ne ismerkedj. Szerintem próbálj meg elkezdeni szabadon álmodozni, és ebből kideríteni, hogy igazából milyen belső tulajdonságokat is találsz vonzónak és szexinek. Ha ezt sikerült részletesen és a legfinomabb részletekig letisztázni, akkor ezekkel az újonnan megfogalmazott elvárásokkal térj vissza újra a társkereséshez. Szerintem.
2021. máj. 21. 19:32
5/20 A kérdező kommentje:
Még az is előfordulhat 😂
Sajnálom hogy veled is ez a helyzet, szerintem sokan érzünk hasonlóan, valószínűleg a régi szerelmek túl nagy nyomot hagytak bennünk, mindenkiben őket keressük, de nem találjuk. Vagy csak szimplán vannak elvárásaink, ami alapvetően nem egy rossz dolog, csak nyilván nehezíti a társkeresést.
Szurkolok neked hogy találj valakit aki igazán megfog! De ahogy azt írtad is jönni fog az magától
2021. máj. 21. 19:32
6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez egy nagyon hasznos tanács
2021. máj. 21. 19:33
7/20 anonim válasza:
Ne mindent a férfiaktól várj! Az nem elképzelhető hogy te is unalmas vagy?
2021. máj. 21. 19:39
8/20 A kérdező kommentje:
Valószínűleg valakinek én is unalmas vagyok, igen, de ez így van jól
Bár azzal még nem volt baj hogy valaki unalmasnak tartana
2021. máj. 21. 19:48
9/20 anonim válasza:
Tök mindegy a kérdés szempontból, hogy a kérdező kinek unalmas. Imádom, hogy itt minden kérdés alatt találni kötekedőt. A kérdés NEM az volt, hogy a kérdező nem fog meg senkit, hanem őt nem fogja meg senki. Ha unalmas is lenne, az nem befolyásolja azt, hogy NEKI ki tetszik meg, vagy ki nem.
2021. máj. 21. 19:56
10/20 anonim válasza:
Szerintem fontos, hogy a kezdeti időszakban hogyan töltitek együtt az időt. Ha "unalmas" tevékenységekkel, kávézgatás, sétálgatás, vacsora, stb. akkor szerintem nehezebben alakul ki két ember között bármi. Beszélgettek, de a másik személyisége nehezebben jön át. Egy-két alkalom után már tudni, hogy megvan-e a közös szimpátia és utána jobban szeretem a közös kalandokat, élményeket, aktívabb randikat, amik összekovácsolnak, illetve ahol kicsit ki lehet törni a szürke hétköznapokból és megnézni, hogy különböző helyzetekben hogyan reagál a másik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!