Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy azokkal sem tudok elképzelni egy kapcsolatot, akik tetszenek nekem?
Mint minden normális embernek, nekem is vannak olykor személyek, akik alapvetően bejönnek. (Szerelmes még sosem voltam) De mikor arra kerül a sor, hogy én is bejövök nekik...akkor valami megváltozik. Megijedek, vagy nem is tudom hogy írhatnám le.
Eleinte azt hittem, hogy ,,trustissues", de nem hiszem, hogy a bizalommal lenne a gond. Mintha még nem állnék készen, ami elég bizarr 18 évesen. N
Hát annyira azért nem bizarr ez az érzés. A többség sietteti a kapcsolatokat, szeretnék, ha anélkül elköteleződnél, hogy jobban megismernéd a másikat. Legalábbis nekem elég sok ilyen rossz tapasztalatom volt, mikor 'észrevétlenül', mintha ez lenne a normális, rám akarták eröltetni magukat emberek.
Persze, nem tudhatom, hogy benned mi okozza ezt, volt-e rossz tapasztalatod, fèlelmed, vagy rossz példa előtted.
De talán az is lehet, hogy sokat képzelsz bele. Bármikor nemet lehet mondani a másiknak, de ha bele sem kezdesz az ismerkedésbe, akkor tényleg nem történik semmi.
Minden eset egyedi, ahogy a Kérdezőé is. Nem lehet általánosítani.
Nekem az működött, hogy megtetszett valaki, elkezdtük jobban megismerni egymást, és abból lett valami. Nincs gond a fokozatosan kialakuló kötődéssel, ha normális és egészséges. Az a rossz pl ha két hét ismeretség után örök hűséget kell fogadni és megpróbálnak bekorlátozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!