Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők! Titeket érdekel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Titeket érdekel az ok, a miért, ha egy 30-as férfi, az anyjával él?

Figyelt kérdés
Vagy, amint ezt megtudjátok, azonnal off az illető, bármi legyen a háttérsztori.

2021. máj. 16. 08:24
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
80%

Jaj istenem a lakhatás miatt valakit emberileg degradálni, az mekkora egysíkú, sötét gondolkodás.

Na ez nálam az OFFFF

2021. máj. 16. 12:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Magyarországon ez nem egyedi! Aki ezen fennakad az jó hülye!
2021. máj. 16. 15:33
 13/21 anonim ***** válasza:
30%
28 éves vagyok és off. Én meg tudtam oldani a különélést, tehát értékelem ha a másik fél is így van ezzel.
2021. máj. 16. 17:35
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Igen. Sőt, árnyalnám: nem az ok érdekel, hanem a körülmények és az, hogy hogyan működik az együttélés. Exem 28 éves volt, amikor összejöttünk, anyjával lakott, egyáltalán nem írtam le emiatt.

Ami nekem fontos:

- azért él-e otthon, mert ki akarja magát szolgáltatni, és lusta hozzá, hogy önmagát ellássa - ha igen, az alapvetően kuka, mert nem akarok egy óriásbébit a nyakamba venni

- azért él-e otthon, mert az anyja érzelmileg zsarolja / beleverte nevelés címszóval azt, hogy anyu a szent, ő meg ugorjon, ahogy anyu fütyül - szintén kuka, apám ilyen volt, pokol volt mellette az életnek ez az aspektusa... nagyanyám fúrt minket, undorító módon viselkedett, aztán mégis mellette állt ki apám mindig

- hajlandó-e a kapcsolat során belátható időn belül összeköltözni úgy, hogy nem anyuval költözünk össze (én nem vagyok hajlandó hosszabb távon az aktuális párom anyjával élni, abból csak a baj van)

- meg tudjuk-e oldani úgy a szeretkezést, hogy anyu nincs ott a másik szobában egy szaros gipszkarton fallal elválasztva

2021. máj. 17. 12:41
 15/21 anonim ***** válasza:

utolsó:

Nálad nem lehet dugni, csak a pasinál?

Mi a belátható idő? Azért 1-2 hónap után szerintem korai összeköltözni.

Amúgy a többivel tök egyetértek és higgyétek el, a szülőkkel lakók többsége normálisan gondolkodik.

2021. máj. 17. 12:45
 16/21 anonim ***** válasza:

15:

- nem 1-2 hónapra gondoltam, hanem 1-4 évre, kortól függően

- jelenleg lehet nálam is, de az sem tetszene, ha hozzám járkálnánk fel 100%-ban csak dugni / lazsálni... sok férfi ilyenkor arra sem képes sajnos, hogy legalább a kajába belefizessen, ha már a nőnél van folyamatosan

egyébként meg lehet oldani garzonban is, hogy ne akkor dugjunk, amikor anyuci épp ott van a másik szobában - pl. akkorra időzíti, amikor anyuci épp elmegy vásárolni, vesz neki 2 mozijegyet stb. Csak ehhez picit több energiát kellene befektetni, minthogy felvisz engem, anyu ott van, jó, lesz.om, dobd le a textilt.

2021. máj. 17. 12:49
 17/21 anonim ***** válasza:

16

1-4 év az tök reális, ehhez én is így állok hozzá.

A dugós témához meg a rossz tapasztalataid ne vetísd ki másra. Én PL tök szívesen befizetnék, ha pl csak nála lennék. Ezt alapnak tartom.

2021. máj. 17. 14:00
 18/21 anonim ***** válasza:
17: az ember azért általában ki szokta vetíteni... így működünk. A tűzbe se nyúlsz bele még egyszer, ha már megégetted magad. De amúgy nemcsak a pénzzel van itt a gond, hanem azzal az elvárással, hogy mindig nálam. Ennek meg vannak nemcsak anyagi, hanem egyéb vonzatai is... hogy ő csak "betolja a képét", és nekem kell mindig úgy fogadni, ahogy illik, patikatisztaságban, hogy meg tudjam ezzel-azzal kínálni. Nekem egy kapcsolat arról szól, hogy oda-vissza, mindkét fél ugyanannyi energiát fektet bele (egyenjogúság-párti vagyok).
2021. máj. 17. 14:19
 19/21 anonim ***** válasza:

"az ember azért általában ki szokta vetíteni... így működünk"

ezzel nem értek egyet. A rossz tapasztalatok kivetítése az csak automatikus elítélést eredményez. Ki tudja, lehet életed párját lököd el, mert nem tudtad feldolgozni a múltbéli csalódásod és automatikusan degradálod. Dolgozd fel, menj tovább és legyél nyitott. Csalódása, rossz élménye mindenkinek van, nem vagy ezzel egyedül, de ennyi erővel senkinek sem szabadna ismerkedni.

"Nekem egy kapcsolat arról szól, hogy oda-vissza, mindkét fél ugyanannyi energiát fektet bele"

valóban erről szól, én is ezt keresem. de én a szüleimmel élek, szóval ha a többi kommentet vesszük, kb akasszam fel magam és ne is keressek kapcsolatot.

2021. máj. 17. 14:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem, pont azt írtam, hogy ebben az esetben fektessen bele egy pici energiát, hogy néha oda is menjünk, és oldjuk meg akkor az "akciót", amikor nincs a szomszéd gipszkarton falú szobában senki... vagy akár még az is oké nekem, ha a természetben csináljuk vagy egy haver lakásában, ha annyira nincs olyan eset, hogy nem hallja anyuci az ágykeret nyikorgását.
2021. máj. 17. 14:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!