Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem tartjátok egészségtelennek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tartjátok egészségtelennek a nőknek szánt "You are perfect" kampányokat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, amikor a túlsúlyos / narancsbőrös / striás / pattanásos / szeplős, etc nőkbe sulykolják, hogy ők tökéletesek.

MIÉRT?

Ki várja el tőlük, hogy tökéletesek legyenek? (Max ők maguk, de magukat is verik max így át.) Attól, hogy egy reklám azt mondja nekik tökéletesek, attól ők ezt el is hiszik? (Ha elégszer mondják akkor ahogy látom igen)

Miért nem mondja azt a reklám, hogy te így is értékes vagy? (Az emberi értéket párhuzamba vonni a kinézettel rossz dolog, de ennek ellenére az állítás elfogadható lenne, mert nem attól függ valaki, értékes ember e)

Miért nem azt állítja a reklám, te így is szerethető vagy? (Ez sokkal sokkal fontosabb lenne, mint hogy tökéletes vagy e. Legalábbis egészséges esetben.)

Miért nincsenek vékony / vörös / púpos / duci / apatestű / szeplős férfiakkal ugyan ilyen reklám?

2021. máj. 13. 23:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ez tényleg így működik, hogy egy Dove reklámban bemondják, hogy juárpörfekt, belájkolok egy kutya játszik a csontokat posztot fb-on, és onnantól meggyőződésem, hogy én vagyok a Szent Tehén személyesen, és ide nekem Henry Cavillt?

Szerintem nem a média dönti el, hogy ki mennyire érzi magát vonzónak. Sokkal inkább a visszajelzések.

2021. máj. 14. 08:32
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Most a szeplő komolyan van aki szerint olyan ronda, hogy parhuzamba vonható az elhízással?
2021. máj. 14. 08:54
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván reklamfogás. De az se normalis hogy mindenhol 20eves tok vekony kiscsajok reklamoznak. Ok csak egy szeletkeje a tarsadalomnak. A ferfiak nem agyalnak ennyit a kulson, szerintem nekik ezert nincs kulon reklam. De lehet kene azon is valtoztatni. Szerintem mindket nemnel el vannak torzulva a reklamok. A tokeletesseget ki kene venni az egeszbol. Egxebkent is ami nekem tokeletes masnak miert lenne az? Nekem pl nem tokeletes egyik kiretusalt beallitott reklam szereplo sem..

A noknel az lenne jo, ha nem lenne tultolt ez az egesz. Oke, 100 kilosat sem kene mutogatni mint tokeletesseget.

Bar csinos lehet egy ekkora no is, de ne legyen pelda. De a csontsovany sem. Persze nem vagyunk egyformak, van egy alap gentikaja mindenkinek. De hogy ertsetek, egy csinos szep a modellhez kepest tulsullyal rebdelkezo amugy atlag alkatu lany ne erezzze mar fosul magat, mert csak a csontosvany van kiemelve, es csak az a szep. Ahogy a 100 kilosra se mondjuk hogy tokeletes, mert nem az. De arra igenis szukseg van, hogy felnyissak az emberek szemet. Egy szules utan pl nem lesz olyan feszes a teste akarhogy erolkodik. Ezt tzdomasul kene venni, hogy a gyerek ezzel jar. Nyilvan most nem arra gondolok hogx hagyja el magat a no, de vannak velejarói.

Vagy nezzunk egy melltarto reklamot pl, ne olyan reklamozza mar akinek alig van melle..nem hiszem hogy leglabb ilyenekre egy normalis atlag not nem lehet berakni... vagy mint a betetreklamok..egy no se fog feher naciban flangalni, vagy felmaratont futni olyankor. Hagyjuk mar.

Szoval nagyon felresiklott az egesz.

Igazabol en azt szeretnem ha ilyen lelki froccsok , rahatasok nelkul szereplnenek sima atlagos, sot direkt kulonbozo alkatu ferfiak, nok a reklamokban. Mint nehany online ruha boltnal. De ne sulykoljanak semmit, se tokeletesseget se mast..egyszeruen adjak magukat.

2021. máj. 14. 10:10
 14/22 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként férfi résznél is megvan hogy mindent kigyúrt, jóarcú hapsikkal reklámoznak. Pl oldspice, bármilyen borotva reklám, parfümök stb.
2021. máj. 14. 10:31
 15/22 anonim ***** válasza:
86%
14, igaz, az is eleg nyomaszto lehet..
2021. máj. 14. 10:33
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. A narancsbőr, stria, szeplő pl. eléggé megváltoztathatatlan, így azt csak elfogadni lehet. Szerintem szuper, ha bátorítják az embereket, hogy ne utálják magukat olyasmi miatt amiről nem tehetnek.

A túlsúly bajosabb... mármint azt abszolút támogatom, hogy végre ne az egészségtelen koplaló modellek legyenek a menők, hanem egy egészséges testsúly. Felőlem lehet egészséges vékony, egészséges sportos, egészséges kicsit husis, de mikor olyan modelleket alkalmaznak akiknél nyilvánvalóan káros az egészségükre a túlsúly, az szerintem semmivel se jobb az éhező alultáplált modelleknél.

2021. máj. 14. 10:47
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Na igen, meg vannak középkorú nők is, nemcsak 20 évesek.

Kellene egy arany középút.

2021. máj. 14. 11:01
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
17 Igen, mondjuk jó lenne ha a ránctalanító krémeket nem harminc éves nőkkel reklámoznák, hanem mondjuk hatvannal :-)
2021. máj. 14. 14:12
 19/22 anonim ***** válasza:
79%

Nekem sincs meg ez a reklám fajta (tökéletes vagy). Most párszor láttam olyat, hogy nagyon pattanásos arcú fiatalokat mutattak és volt vmi megható szöveg (fogalmam sincs, hogy mi, nem figyeltem annyira). Ott az utolsó lány/nő, akit mutatnak, neki ilyen elég csúnya hegei vannak (nem pattanások miatti hegek, hanem talán műtéti hegek). Na ezt nem egészen értem, mert például pattanásosnak pattanásos voltam (nagyon és nagyon sokáig), szóval tudok ezzel a témával azonosulni, a hegekkel sincs bajom, mert az ember nagyon hamar megszokik bármilyen "hibát", csak valahogy nagyon "üt" és akkor lenne értelme, ha akkor mutatnának nyúlszájú meg törött fogsorú meg tűzfoltos arcú fiatalokat is. Talán vmi olyat akarok kinyögni, hogy nem kell ezeket a dolgokat túltolni.

Vannak egészen nevetséges dolgok (pl. a szeplő és a szemüveg szerintem szexi), vannak az elég enyhe dolgok (pattanások) és vannak persze egyre durvábbak (hegek, stb., amiket írtam fentebb). Szóval mi a koncepció? Hogy minden szép? És minden elfogadható? Mert igen, így van, de ez sok esetben nem jön rögtön, hanem kis időre van szükség ahhoz, hogy megszokjuk és még egy kis időre, hogy teljesen elfelejtkezzünk róluk.

2021. máj. 14. 14:29
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ezzel kapcsolatosan elég ambivalens érzéseim vannak. Ha technikailag nézzük, elég problémás a szóhasználat, de sztem manapság ilyen szövegkörnyezetben a többség a "tökéletes't nem úgy érti, hogy hoba nélküli, hanem hogy értékes. De jobb lenne, ha inkább így fogalmaznák meg, hogy te így vagy szerethető / értékes.

Nekem inkább azzal van gondom, hogy sok ilyen kampányban kifejezetten egészségtelen dolgokat próbálnak meg elfogadtatni a nagyközönséggel... pl. ha vki annyira túlsúlyos, hogy 1000%, hogy vannak súlyos egészségügyi gondjai... annak nem feltétlen kellene azt mondani, hogy az úgy rendben van. Inkább azt kellene sugallni az emberekbe, hogy addig ne piszkáljanak másokat, közösítsenek ki, rúgjanak beléjük, amíg az nem ártott nekik. Tehát azért ne bálnázzuk már vígan a kövéreket, csak mert megtehetjük és "szólásszabadság van, vagy mi a f...om".

10-es, azért annyit megjegyeznék, hogy a férfiak többsége kb. csak párkereséskor kap a külsejére lesajnáló tekinteteket, kommentárokat, a nők meg kb. minden élethelyzetben. Pl. élőben sokkal többször hallottam olyat, hogy nőnek szóltak be vadidegenek, hogy "bálna" "lófejű", "ilyen kucu lábakhoz miért veszel szoknyát", "miért nem tudsz disztingválni, hogy ilyenre híztál, te disznó", "anorexiás".

2021. máj. 14. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!